Svanefors

Nu är den första veckan av praoen klar. Tycker inte att praoa är så roligt sedan den underbara valla verkligen körde skiten ur mig! :( Men men, hade inte så mkt förväntningar alltså om Svanefors. Men allting har gott fint! Har mest fått sortera papper och skickat fakturor men det har varit riktigt sjönt! Gjorde det tsm med Dennis vilket också gick fint! Känns som om jag gjorde det mesta med Sorterandet och att Dennis oftast gick och sket! :S men men, alla var jätte snälla och tiden gick fort! Efter det så Fick Vi 500 spänn.. ljuvligt skönt! Så det var lätt över förväntningar.  Nästa vecka är det dagis! Nu får vi se hur det kommer att gå :S Men måste dra mig blir änn uen gång lite filmtajm. Hade finfint!

   

Helg...

ganska seg helg... Fotbollsnatta i örbyskolan på fredagen... Typ årets händelse på örbyskolan! Var kanske inte så mycket folk tyvärr. Alla som inte gick på örby blev utslängda! :S typiskt! men men matcherna gick fint i alla fall, förvånandsevärt! vi vann alla matcher i gruppspelet. :S Kan väll inte säja att det var min förtjäns :P men men. Sedan tog det stopp. fick möta ett rent tjejlag som  fick massor av straffar... så dem lyckades vi inte ta :(  men men skit samma.

Lördagen hände typ inget, sket i pubkvällen... förra gången vi var där blev de ju inte så överdrivet kul :( Kollade lite film med Dennis, före...sedan blev de bara slöning! underbart sjönt! :P Och städning av rum... inte så kul kanske men men... :(

Söndagen blev det mest pluggning typ hela dagen... Var tvungen att göra klart so:n... jobbigt, blev tillslut 14 sidor... stolt över mig själv... tog as lång tid att göra det så högt betyg ska ag få på det! :P Kollade på film med Dennis ännu en gång... börjar bli traditionslikt! Men vad annars kan man göra?

Måndag var det tandläkaren :( uscha... hade någon ny tandläkare, han kollade typ ingenom allt. Trodde att jag hade klarat mig från hål denna gången men det hade jag naturligtvis inte gjort :( Typiskt... Skolan gick segt framåt... Efter det skulle jag och carro plugga... gick kanske inte så överdrivet bra :S slutade med att vi hamnade på tappen får att checka in deras godissortiment! Inte överdrivet mycket kanske man vad kan man räkna med i Torestorp?? Färden dit och hem kanske inte gick att skryta om, det säjs att man inte kan sluta lära sig att cykla. men det kan jag intyga att det är falskt. Man kan i allafall glömma att skjutsa... eller så är det så att man aldrig har lärt sig men man trott att man har kunnat... men men skit samma bra gick det inte i alla fall! :P

Hade Fintfint!

            

Tebax...

Datan har vart sönder i en vecka men nu e den lagad, underbart sjönt. Har haft lov nu i snart en vecka, Har kanske inte hänt så överdrivet mycket. Pluggat svin mkt. Meningen va att jag skulle skriva en fördjupning på datorn om förintelsen. Men naturligtvis går datorn sönder så fick panikskriva för hand. Så en del skrivet har det blivit. Vart med Carro och Dennis... mest lite filmkollning.

Men annars har det väll vart ganska händelselöst... Va och shoppade lite i Lördags. Blev inte så mkt men en ny vinterkappa blev det, så slipper man gå runt i mammas. 

Fick återfall av jönssonligan idag, Har ganska ont i huvudet! :P

Men men har annat att göra så hade fint!