Måndag

Var ett par dagar sedan som jag skrev. Vill verkligen inte heller att jag ska göra som jag brukar och lägga ner den efter ett tag. Så jag kämpar mig fast i bloggvärlden. I torsdags blev det i alla fall lite gymning med Caroline, väldigt trevligt. Bra att veta att man gör någonting nyttigt samtidigt som man kan njuta av en vacker utsikt. Fredagen blev väl inte så mycket gjort. Tog det bara lugnt och njöt av en stundade helg. Lyckades också stå emot lets dance finalen vilket jag känner mig väldigt stolt över. På lördagen blev det lite Borås för att leta efter en klänning till Kullaberg. Ja det gick ju sådär, och nu när jag är den vuxna kvinnan med ansvaret för mina egna pengar så kände jag mig lite snålare. Så det ända jag hittade var en bok. Så jag fick i alla fall ta något som jag hade hemma. Det kanske inte blev som jag hade tänkt mig men skit samma. På kvällen så åkte vi till Caroline i Skene. Det var väldigt trevligt och lugnt och skönt. Sedan blev det Kullaberg. Det var också helt okej, tror dock inte att jag är kullabergstypen. Men det känns ju i alla fall skönt att ha gjort någonting. Och så träffade man ju lite trevligt folk också. Söndagen bara sprang iväg. Har faktiskt ingen aning om vart den tog vägen. Denna dagen har också varit helt okej. Lyckades i alla fall få G på kemiprovet vilket var lättande. Dock kanske inte den snyggaste poängen, men jag klarade det i alla fall ;)

så nu har jag tagit igen vad ni har missat. Jag har typ tillbringat hela kvällen med en svenska novell, den blev helt värdelös men nu har jag ju i alla fall något att lämna in. Nu sitter jag och tittar på mitt charmiga indiana jones! Kan verkligen inte sluta kolla på dessa underbara filmer. Älskar verkligen allt gammalt och halvdant gjort!

Låten, Living thing - Peter, Björn and John


Onsdag

Helt okej dag faktiskt. Inte så mycket händelser som inträffat idag. Kom tidigt till skolan för att ta tag lite i mitt pluggande med Caroline. Det gick faktiskt riktigt bra. Mycket mysigt och värt att offra sovmorgonen för. Svenska lektionen var som vanligt. Fruktansvärt onödig, det ända vi gjorde var att läsa en novell och sedan sa Robert sina åsikter. Fasen man vet inte om man ska skratta eller gråta när han börjar med sitt pratande ;). Så hela dagen kändes kanske lite onödig. Nu väntar jag på att mamma och Elina ska komma hem så att mamma börjar med våfflor. Det är ju våffeldagen. Har luktat våffla i hela skolan! Sedan blir det väl tv som vanligt och lite panikplugg innan jag lägger mig. Men hade finfint!

Låten, Happy up here - Röyksopp


Tisdag

Hade kemiprov i dag, det kanske inte gick som planerat. Kan det verkligen vara sannas första IG här på studlinjen som ligger i luften? Det får man verkligen inte hoppas, men väldigt dåligt gick det i alla fall. Sedan har vi faktiskt inte haft så mycket lektioner. På gympan så var det en kondition lektion. Fasen jag är ju sämst med att hålla en bra puls. Man skulle hålla en puls på typ 140-160, och min puls galloperade iväg på runt 160-180. Fast jag kan ju också skylla på att jag har den sämsta konditionen så det krävs inte mycket innan jag lyckas komma upp i de riktigt höga pulserna och när blodsmaken tränger sig in i munnen. Ne men nu måste jag dra mig, ska plugga lite till datakunskap provet, tänkte att bloggen har lite med data att göra så det var min ursäkt att sätta mig här. Men hade finfint ;)


Låten, the angry mob - Kaiser chiefs


Måndag

Helgen har varit väldigt annorlunda, en både upp och ner helg. I Fredags gjorde jag typ ingenting. Pluggade en del kemi på kvällen, kanske inte den roligaste Fredagen men jag fick ju i alla fall någonting gjort. I Lördags så var jag lite med Dennis på kvällen, det var trevligt! Och så blev det lite Expedition Robinsson. Klassiska såpor gillar vi, fast den kanske inte var en sån hit. Men lär ju fastna vid det ändå. Sedan på kvällen fick vi reda på att någon i våran ålder hade gått bort. Det kom som en chock men jag trodde i alla fall inte att det var någon som man kände, det skulle ju vara för osannolikt. Men på Söndagen så kom det fram att det var Lina. Det var nog en av de värsta känslorna som jag någonsin har känt och kommer att känna. Jag hoppas att du har det jätte bra där du är Lina. Har varit en av de konstigaste dagarna jag har varit med om. Hela skolan har bara kännts obehaglig. Kändes verkligen som alla var nere. Även dom som inte kände henne. Men hade bra därute!

                                                                              R.I.P Lina

Lördag

Har vaknat för ett tag sedan. Datorn krånglade hela fredagkvällen, tror att det var nåot med virusskyddet. Hela datorn hängde upp sig, och teknisker som jag är så lyckades jag inte ens få av helvetesmaskinen. Men nu har i alla fall den stora teknikern lyckats åtgärda problemet. Dagen igår var lite halvtaskig, fick reda på att båda nv klasserna ska slås ihop, väldigt roligt att vara typ 35 pers i en klass. Det är för att spara pengar. Får ett intryck av att hela världen kommer gå åt helvete. Nej men nu ska man inte låta så, ska ta mig en springtur för att springa av mig lite så mår man alltid bättre. Sedan får jag väl tillbringa resten av dagen till att sitta med kemin, som jag knappt fattar någonting av.

Måste också gratta Caroline som har sin födelsedag idag! Jag hoppas att du får det en riktigt trevlig dag Caroline ;).

Torsdag

Har vart en riktig Greger dag idag. Har varit asigt trötter. Veckan har annars varit godkännd! Har väl som vanligt inte gjort så mycket, har inte vart så mycket läxor heller. Det har alltså varit riktigt slappt på Natur. Klarade fysiken och matten också vilket var väldigt skönt, Kan ju säga att dom två ämnena är inte de lättaste. Kan nog inte använda hjärnan på det sättet ;).

Vädret börjar bli bättre nu också, det är riktigt härligt att kunna gå upp till bussen med solen i fejset. Men opålitligt som sverigevädret är så skulle det inte förvåna mig om det började att snöa snart!

Fasen det är ju helt fantastiskt igentligen. Jag har inte skrivit på typ en vecka och jag har verkligen inte mer att skriva om. Måste nog verkligen börja hitta på lite saker, annars kan det nog gå illa! ;). Nu ska jag nog i alla fall plugga lite Kemi och sedan får det nog bli någon trevlig film. Så hade finfint! ;)

Låten, In the name of the father - Bono, Gavin Friday

Söndag

Har precis kommit upp från källaren efter att ha brännt bort lite fett. Startade morgonen med att kolla på Star Wars, Älskar verkligen dem filmerna. Så det var en bra start på morgonen. får väl se hur fortsättningen blir. Fastnade på det förbannande melodifestivalen ändå, mor och far tvingade ner mig kan jag kanske skylla på. Det var i alla fall fruktansvärt dåligt. Det enda bra var ju när Moto boy ( eller vad han heter ) spelade Hero läppstiftet kanske var lite överdrivet. Vinnaren har jag inga komentarer om. Spelar ändå ingen roll vem som skulle vunnit. Bara det inte skulle vart EMD, när dem sjöng deras så kallade låt så brann ju öronen upp. Så man kan la samanfatta det att melodifestivalen är oerhört överskattat. Men det går ändå inte att bojkotta det.

Nu måste jag slita mig ifrån datorn, men hade finfint!

Lördag

Ska snart börja med lite biologipluggning. Fysiken är i alla fall äntligen över, har ingen aning om hur det gick dock... Förmodligen inte överdrivet bra, fysik har jag ganska svårt för! Blev lite springning i morses. Är fruktansvärt dålig på att springa så jag sprang la knappt halva vägen, men jag får väll öka på mer och mer som det kommer. Får väl bli lite filmtittning i kväll förmodar jag, är oerhört sugen att se jokerns face i rutan igen men får väl försöka att stå emot frästningen. Ska i alla fall försöka bojkotta melodifestivalen men det lär jag väl inte lyckas med som vanligt. Lovade förra året att aldrig mer titta på skiten, men detta året så har jag lyckats se på alla deltävlingarna. Lyckades i alla fall stå emot lets dance igår och tittade i stället på något mycket mer moget. Livräddarna på Bondi Beach, bara massa avklädda män som hjältar runt. Mycket mer interessant ;). Men jag återkommer, hade finfint!

Låten, Dumb - Nirvana


Torsdag,

Har precis kommit hem från en träning med Caroline, det var trevligt. Känns som man har gjort någonting som man kan vara nöjder med i alla fall ;). Dagen har gått finfint, inga överdrivet roliga händelser men den rullade på bra i alla fall. Måste nu plugga lite fysik som vi har prov på i morgon. Hade visst dock inte med häftet idag med uppgifter! känner mig mycket lyckad... Så får väl panikångest i morgon när man ska göra skiten. Men det är ju i alla fall skönt när det är över! Så nu måste jag dra mig och plugga tills ögonen blöder. Börjar smått ångra natur och värre lär det väl bli, känns som att jag inte har det överdrivet lätt att plugga till saker!

Kul väder för övrigt, illsnö och ishalka. Underbart när jag i morse chansade på värme och körde med sommarjacka... Det ska väl för bövlen inte vara SNÖ i Mars eller? och typ mitten av mars dessutom, Överdriver jag kan jag ju säga att det snart är April. Och då är det ju fasen badväder. underbart trevligt att bo i Sverige.

Hade finfint!

Tisdag // studiedag

Känns som att det inte kommer att bli den bästa studiedagen för mig. HAr börjat morgonen med att plugga den förbannade fysiken och det lär jag väl fortsätta med hela dagen. Förstår verkligen inte alla formler och allting. Man blandar ju bara ihop allting. Får väl kanske ta lite ledigt från pluggningen och vara lite rediger och röra på mig, eller så vräker jag mig i soffan och slår på en film. Har inte riktigt bestämt mig ännu. Gårdagen gick fort fram. Vi hade matte prov som dock kunde gått bättre. Fick ju panik när jag fick se alla frågorna, men jag skyller på att vi har börjat på matte B. Inte överdrivet enkelt. Sitter just nu helt ensam i hela huset, Elina har åkt till Borås med Aneta.

Som ni kanske förstår så skriver jag nu inte för att jag har någonting att skriva om utan för att jag vill ha en ursäkt så att jag slipper att plugga fysiken... Men nu får jag la återgå till den, ser bara boken uppslängd över bordet. Måste börja med svenskan sedan också, måste analysera två noveller till i morgon, och så måste jag göra Tyskan... Haha förstår att detta måste vara otroligt keligt att läsa, men jag gillar verkligen att beklaga mig och få det att låta som att jag alltid har det värst, och just nu har jag ingen att beklaga mig över så det blir istället att jag skriver det här. Men jag ska sluta med det.. Ska istället skriva om spännande händelser i mitt liv som är mer intressant att läsa om, det är bara det att det är lite dött av dom nu, nej men nu ska jag sluta att vara bitter, vi är ju i alla fall lediga idag ;). Hade finfint!

Söndag

Denna söndagen ser ut som alla andra söndagar, mycket pluggning och veckans städning. Inte konstigt att man alltid hatar söndagar. Är också alltid asigt trötter och humöret är aldrig det bästa. Gårdagen blev det melodifestivalen som vanligt. Avskyr verkligen skiten ännu mer nu. Detta förbannade duelleradet gör att man måste lyssna på skitlåtarna mer än 1 gång. Så nu tänker jag verkligen skita i att kolla på det.

Tror inte att det kommer hända så mycket över dagen nu. Mitt underbara västern är slut så det är inte heller något man kan se fram emot. Måste plugga klart matten och så i alla fall börja med fysiken som jag knappt fattar något. Det känns som att detta inte kommer att bli den bästa dagen. När man vaknade i morse så såg man bara snö blandat regn i fönstret. Vill verkligen ha sommar nu. Nu måste jag väl återgå till mina roliga sysslor.

Tackar Caroline för lånet av across the universe också,  en riktigt bra film fylld med Beatles låtar! Har ni inte sett den och är sugna på lite bra musik så se den!


Lördag

Har precis kommit in efter att ha lekt pyroman, ;) det är ju alltid roligt att elda lite. Vi har gått igenom böckerna vi har i källaren också, var tvungen att närvara annars skulle väl familjen ha slängt varenda bok i hela huset. Fick i alla fall sparat några böcker. Lasse Berhagens samlade dikter var en av dom. Fick tvinga pappa och spara det, han fick den ju av mig när han fyllde år för några år sedan. Han är en otacksam gubbe ;). Pappa lyckades som vanligt klanta till det och råkade tappa i en av böckerna i en vatten spann. Naturligtvis så skvätte det rätt i min gamla stereo. Har ingen aning om hur den fungerar nu.

Veckan har i alla fall gått fort framåt. I måndags tror jag inte att det hände så mycket. Vi hade en historia debatt om Palestina konflikten, var ju ite överdrivet påläst så jag tror inte att jag fick ur mig många smarta åsikter. I torsdags fixade vi det sista i sannas bank kort, så nu känner jag mig riktigt vuxen ;). I går så var vi hos Frida och åt lite god mat och tittade lite film. Väldigt trevligt, ;). Måste också skriva att jag godkänner Sätila, det kan ju dock inte slå denna underbara by som jag bor i, det kanske inte finns så mycket att göra, allting lägger ner och alla försöker flytta ifrån Torestorp så fort som möjligt. Men ändå... det är ju ändå Torestorp.

Tror att jag ska gå ner och träna bort lite fläsk nu. Ska verkligen försöka att hålla en sundperiod, det skulle ju vara underbart trevligt att kunna gå på stranden utan att skämmas! Kvällen kommer jag tillbringa med den ena systern av mina. Vi får väl se om vi kommer överens över ngt som vi ska se. Det är ju dock tveksamt. Men hade finfint!

Låten, I am the walrus - The beatles


Söndag

Sitter nu och nördar mig framför familjen Macahan. Kan inte hjälpa det men gamla västernklassiker har någon charm i sig. Lördagskvällen var trevlig. Det blev det klassiska melodifestivalen, det blir ju fasen bara sämre och sämre varje gång. Mellanakten var i alla fall Darin ;). Fick mina pinsama minnen tillbaka. Men det var trevligt i alla fall, och det var mycket länge sedan man träffade Sofia och Larsson. Morgonpigger som jag är tvingade jag upp Caroline runt 9... Ledsen Caroline men jag var riktigt hungrig ;).

Nu måste jag återgå till mitt underbara västern ;). Sedan får det bli ännu mer panik plugg som jag alltid lyckas skjuta upp till det sista. Hade finfint!