Midsommar

Nu var det dags för midsommar! Skulle egentligen till Varberg men elander skulle till oss, Elander fick inte åka dit så han skulle med, så var tvungen att vara hemma. Dennis hade kalas med Christianssons inne hos sig. Var inne med dom typ hela kvällen, Riktigt tråkig midsommar.!! :( ingen ville göra  någonting, ahh ska inte skylla på någon annan! jag va inte heller överlycklig! Satt typ och itne gjorde någonting! ville åka någonstans men vi va för många för att ta mopparna så vi var fast, :( Christianssons åkte hem från Dennis typ 12 så då fick det bära av till mitt hus, Bävade får någon dans på bordet, men så illa va det inte som tur är! ty klockan halv 2 gick dom hem och midsommar var över! Aldrig att jag är hemma nästa år!

( sa jag förra året också och här e jag )

Glad midsommar på er alla!

Torsdag

Var ute och paddlade med prästen, fick ångest över att ingen verkade följa med och jag ville ju inte vara där själv, men det löste sig tillslut och det va fem samalagt, Niklas fick dela kanot med prästen, :P Hade lite vattenkrig jag och Elin mot simon och Daniel, Blev snart så dränkt att jag funderade på att inte bada, efter en timme på sandsjön med paddlen i handen skulle vi dra oss innåt, armarna var som spagetti. Mina funderingar om badet avklarades när jag kände på vattnet, aldrig i livet att ja´g badar i något så kallt, så alla bada, tillochmed prästen, ( killarna gjrde kanonkulan innan han hade doppat sig. Han försökte förjäves hämnas igenom att skvätta ner dom ) utom jag. Men snart kunde vi åka hem. tog moppen sakta men säkert. Dennis kom hem inte långt efter. Visste int evad vi skulle göra så vi satte oss och kollade på världarnas krig. En jätte bra film*. Sedan fick Dennis dödsångest. Det brukar man få av den förbannade filmen. råkar komma in på att biblen säjer att jorden ska gå under om typ 53 år. Dennis blev helt förskräckt. Pappa gör inte saken bättre, ctiat : men den dödsdommen hinner vi inte med, först ska vi dö av en meteroit större en jorden om typ 30 år. Fatta hur nervös dennis blev, ahh men vi blir ju i alla fall 40 år. Sen kommer simon på kvällen. Lägger förslaget om att vi ska åka ut på sjön. Dennis skulle fixa mask och båda skulle fixa fiskespö. Alla skullle ha med badkläder också, men jag sket i det. Jag är ju inte storbadaren själv. Och dennis hade visst inga med sig, Sofie och Elina va också med, När vi kommer dit säger simon att ´han itne hade fixat metspön, och det hade ju itne dennis heller, Simon va ju den ända som hade med badkläder så det blv inget med det heller, vi satt kanske på en klippa i 10 minuter med lite met mask, sedan åkte vi hem. Kunde kanske vart bättre! ;)


Tisdag

image4



Körde upp till Carro idag, hon ringde typ fem minuter efter att jag hade vaknat, ganska klockren tajming, :P Kör upp till Getabo i all hast, Blev sugna på att baka kakor, ska försöka med goa havreflarn, :P men de visar sig att vi inte har grädde, men då kommer jag på att vi hade mjölk istället för grädde förra gången vi bakade dom på hemkunskapen, efter att vi hade haft i mjölken kom jag att tänka på att det kanske inte av mjälk vi hade i den gången med tanke på konsistansen, Dem blev ganska rinniga, men genom att slänga i dubbelt så mycket mjöl som det skulle vara löste vi problemet, Kakorna kanske inte blev riktigt så goa som förra gången men det va bara att tugga och svälja, Körde till sjön sen, hade i inte så mycket att göra, efter att vi legat där och degat ett tag kör vi hem till mig och hämtar lilla Beck, åker tillbaka till Carro och kollar på den, haha en klockren film av min lillasysters klass, haha Har aldrig sett någon spela så dåligt som dom,  Gjorde lite pankakor efter det, känns som om jag hjälper till mycket när vi ska laga mat där, :S gör ju f*n ingenting, haha men skit samma gott blev det! Åker hem fort sedan när kjell säjer att jag kan följa med till golfbanan, Tänker ut fort att pappa behöver mig här hemma och brummar iväg.   

HADE BRA ALLT FOLK! ,

ännu en dag på sommarlovet!

Nu har en till dag på sommarlovet gått, :( har vart en slapp dag, ville ut och sola men det blev vissa problem, Det saknades en sol :( så den planen gick ur vägen innan den ens hade börjat! Elina åkte till ullared mitt på dagen, Så jag gick ut och gick med mamma, kände för en lång runda, måste ju bränna bort lite försoffning, haha :P så det skulle bli sandsjön, urk det gör jag nog inte om, blev törstig innan vi hade gått en fjärdedel, fick ont i knäna och så fick jag håll, haha xD Ville inte säja att jag var trött så jag kunde dö också haha xD Försökte övertala mamma om att hon skulle gå före i sin egna takt, lyckades inte så jag fick halvspringa efter henne, har äntligen kommit hem efter 2 timmars plågsam halvsprint, :P räknade till fyra blåsor på fötterna, det svider rätt friskt!  ¨å just nu lyssnar jag på lite avlaggd musik i datan! haha :P underbart! har kommit p åatt jag behöver jobba upp motionen bara, ehum
när nu det blir av!  
                                                          ha det bra!                                                                                                         image3

MEE *

MEE *

Nytt nytt

Äntligen har jag fått igång bloggen, haha med min tekniska kapacitet var det ganska imponerande. har glömt lösenord och epost adressen hela tiden, fråga mig inte hur jag har lyckats med det! Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, Det är morgon och jag hoppas på ett fint väder så man kan gå ut och sola lite. Det är sommarlov nu! underbart. Men börjar redan bli otålig över vad man kan göra. Ninnie var hemma i helgen. Körde en snabbis till ullared med henne i fredags. Gick bara ner i källaren och kollade på lite filmer. Sedan skulle hon ha en resväska, hon ska börja plugga i USA i ett halvår till hösten. Igår hände det itne så mycket. Åkte upp till kinna en snabbis för att komma hemifrån lite. haha börjar redan bli försoffad nu! första lovsdagen sov jag 12 timmar. Men man va ju rätt utvilad i alla fall. Vet inte vad jag kan göra i dag, tror itne jag kan bada. E rätt stor badkruka.