Lördag

Idag har vi vart i Varberg. Skulle egentligen försöka skaffa ny garerob innan jag får studiebidraget men det gick ju som vanligt dåligt. Hittade ännu en gång en klänningsliknande sak. Annars blev det bara ett par skor och ett par mjukisbyxor. Och så blev det naturligtvis två filmer, så att resan blir komplett ;). Nu kommer Caroline snart, sedan ska vi in till Dennis. Där kommer nog också Tobbe, Kristoffer och Sofia vara. Nu kom hon, hade finfint ;)

Fredag,

Ja det var ju ett tag sedan jag skrev nu, fick lite dåligt samvete så nu måste jag skriva om min händelserika vardag ;). Denna veckan har väl vart som vanligt, hade dock pluggat så mycket förra helgen så jaghade typ ingenting att plugga denna veckan. Och det klagar man ju inte över. Nu är biologiarbetet över också, helt underbart att kunna lägga sånt bakom sig. Haha annars vet jag inte riktigt vad som har hänt,. Håller på att fixa bankkort nu, så snart har sanna egna pengar och får inte längre det som modern betalar. Det kanske kan bli lite jobbigt, men jag känner mig ju i alla fall äldre ;). Det kom paket från USA i typ Tisdags eller Onsdags, Det var försenade födelsedagspresenter till familjen från Flinsen. Fick ett schampo och ett antifriss medel, det kanske man kan tolka hur man vill. Får kanske fixa i ordning håret snart då, så för vi se hur det går ;). Vi fick också massor av godis, så nu går man nere där och snattar hela tiden. Har skaffat facebook nu för övrigt, så nu känner jag mig riktigt ungdomlig, fattar dock inte riktigt vad det går ut på, men det löser sig säkert ;).

Är Kullaberg nu ikväll också, känner mig lika kelig som vanligt och stannar hemma. Orkar verkligen inte med Kulla nu, och speciellt inte på en Fredag. Det kanske blir nästa gång eller ngt, vi får se. Är mer sugen på en liten hemmakväll. Dock ganska illa att jag typ altid har hemmakvällar :O. Men men det löser la sig. Nu måste jag dra mig och städa lite eller ngt.... som vanligt, men hade finfint!


Måndag

Denna dagen har varit helt okej, brukar inte annars gilla Måndagar, men vet gör egentligen det? Vi hade dock Kemi prov som jag är lite orolig för men det går väl förhoppningsvis bra. Historian var mest göra det som vi inte skulle göra... Känns egentligen som man flummar bort hela den lektionen! Sedan på kvällen var det Box med Caroline. Fruktansvärt jobbigt, känner hur händerna darrar nu kul att se hur dem darrar i Morgon. Har otroligt dåligt samvete över allt pluggande vi egentligen har, eller vi inte har... Tror att jag förstorar upp allting, egentligen har vi nog inte så mycket! Men nu är jag asigt trötter så det blir väl snart att sova. Klockan är dock inte så mycket kanske

Söndagkväll

Helgen är nu ännu en gång över. Söndagen har gått fort, Caroline var på besök här. Vet inte om det blev så mycket pluggande som det var meningen men det var ändå riktigt trevligt. Vi öppnade i alla fall Kemiböckerna ;). Annars blev det väll lite prat som vanligt. Nu på kvällen hade jag planerat att få in lite pluggande men det gick ju också klassiskt sådär. Blev väldigt sugen på en film så jag tänkte att man kunde plugga samtidigt som tv:n var igång. Det kan man ju räkna ut att det gick sådär. Men får väl ta detta förbannade provet som det kommer, hoppas på att man kan mer än man tror. Morgondagen ser ut som Måndagar alltid gör kan då förvänta mig denna klassiska Måndagshuvudvärken på Historian. Det ser man ju fram emot :(. Men sedan blir det pass på friskis med Caroline på kvällen. Denna gången blir det att testa på Box... Det kan ju bli spännande ;).


Lite Söndag

Sitter här och skriver lite, väntar på att Caroline ska besöka Torestorp ;). HAr tillbringat typ hela morgonen pluggandes. Inte så roligt kanske men nu är jag i alla fall nästan klart. Har illsnöat som aset nu så att det är helt vitt ute. Är lite trötter på detta vinterväder nu. Gårdagskvällen tillbringade jag ännu en lördag framför melodifestivalen, Måste nog hitta på någonting nu på helgen. Börjar bli lite trötter på melodifestivalen nu. Det är nog inte riktigt min musiksmak. Men men jag får väl återgå till ingenting ;). Hade finfint.

Lördag förmiddag

Har precis kommit hem från Kinna, Vi har tittat på lite bilar som jag ska kunna övningsköra med. Det är ju snart dags nu. Sitter just nu och lyssnar på lite musik som vanligt, försöker att hitta lite ursäkter så att jag slipper att öppna Pluggningen, det känner man inte riktigt nu för en lördageftermiddag. Men får la snart börja i alla fall, har kemiprovet på måndag. Så det fick bli ett kort inlägg nu. Men jag återkommer väl snart, hade finfint ;)

Fredag

Fredagen har flutit på bra. Kom dock hem klocka 4 vilket aldrig känns som en riktig Fredagstid. Lagade i alla fall när jag kom hem Sannas klassiska mat, en hamburgare, bör nog träna upp lite matlagningsskills. Är nog ganska värdelös kan jag erkänna. Tillbringar nu tiden med att lyssna på lite musik för att få bort den klassiska eftermiddagshuvudvärken. Men det fungerar sådär. Har pluggat lite också nu, all Engelskan klar i alla fall. Får la börja med alla förbannade rapporterna imorgon. Men nu måste jag dra mig ifrån dataljuset så att huvudvärken försvinner. Annars får det bli lite piller ;)

Låten, Hurricane - Bob Dylan


Torsdag

Sitter och lyssnar på lite musik nu, har precis gjort klart fysikrapporten. Fast den blir nog inte riktigt bra så den kanske man får fortsätta på. En bättre dag än gårdagen ;). Tillbringade eftermiddagen hos Caroline, vilket var mycket trevligt! Lagade lite mat, pratade lite och pluggade lite kemi. Och så blev det friskis på kvällen. Skulle egentligen vart ett step pass men det var inställt så det blev areobic i stället. Kanske inte överdrivet roligt, är ju kass på allting som har med dans att göra så det blev väll ganska okontrollerade armar och ben. Men nu har man ju i alla fall testat det också! Men får väl kanske återgå till ännu mer pluggning. Och sedan får man väll få sig lite sömn. Men hade finfint ;)

Låten,Give me Fire - MAndo Diao

Dåliga dagar

Okeej, har inte haft den bästa starten på lovet. Det har varit isit kallt dessa dagarna. Trodde att det var fel på termometern när den visade minus 15 grader (hittade inte minustecknet på tangentbordet så jag skrev i stället). Dagen gick på som vanligt som Tisdagar brukar göra. Sedan fick jag åka till Kinna för att köpa present till modern min som fyller år idag. Grattis mammsing ;). Fick vänta en timme utanför systembolaget tills fadern kunde hämta och köra hem mig. Tror att dom på systemet tror att jag håller på att planera ett inbrott i deras vin lager ;). Och direkt när jag kom hem så var det tvunget att börja pluggaas. Fattar allvarligt inte hur man kan ha såhär mycket. Sugen på att skriva upp allt som vi har men det tror jag inte ni tycker är så intressant.... Så då var den dagen gjord utan så mycket glädje. Denna dagen var inte heller den bästa. Kände mig bara allmänt irriterad när jag steg upp ur min varma säng i kylan. Annars kändes denna dagen bara till för att klaga. Kemilabben rullade dock på bra för en gångs skull. Fattade någorlunda i alla fall. Labbade med Frida, det var trevligt. Hon hade också kommit hem från Italien precis, så det var trevligt att träffa henne igen. Precis under den sista lektionen ropade man upp att Torestorpsbussen var inställd. sånt är ju fruktansvärt kul att höra klart. Av alla bussar som går så var det bara Torestorp. Skulle dock med en senare och den gick i alla fall. Sedan kom vi till det förbannade stoppljuset i Hanatorp. Jag verkligen avskyr skitljuset. Vi fick stanna tre gånger innan vi äntligen kom fram igenom skiten. Men nu måste jag plugga röven av mig så att jag hinner klart allting. Börjar sakta men säkert undra varför jag valde denna linjen, Men snart ska vi i alla fall äta tårta och fira modern. Så jag har i alla fall ngt att se fram emot! ;)  Hoppas att ni har det finfint!

måndagen efter lovet,

Trodde inte att det var riktigt sant när klockan ringde i morse 5.20. Ställde klockan på snooze 4 ggr innan jag äntligen kunde ta mig upp. Gjorde ännu en nyttig macka, känner mig riktigt stolt över denna mackan. Till och med sallad på ;).  Sedan rullade lektionerna på som vanligt. Vi hade en svenska redovisning om boken. Det gick finfint, Syntes dock att svenska läraren älskade boken vi hade läst. Och han gillade inte alla våra negativa kommentarer om den. I början så sa han att han inte skulle vara med i dusskusionen men när vi väl hade kommit igång med våra kommentarer så pratade han nästan mer om  boken än vad vi gjorde.

Engelskan var också riktigt kelig. Det verkade läraren också märka att jag tyckte och påpekade detta högt. Jag gömde ansiktet ganska fort så att inte mitt rodnade face skulle lysa upp hela klassrummet. Historian var som vanligt oerhört se. Man halvsover alltid igenom lektionerna. Kommer aldrig ihåg efteråt vad man pratade om. Men ne nu måste jag plugga, så blir ju mitt spännade liv helt komplett i skolan ;). Hade finfint!

Låten, Give a little Bit - Supertramp


Friskis

Har precis kommit hem från ett friskispass med Caroline. Man mår riktigt bra efter att man har rört sig rejält fattar jag nu. Så nu ska jag verkligen komma in på rätt spår i livet. Som ni kanske förstår har jag kommit in i denna måbra fasen som jag typ når varje halvår. Jaja, det gick finfint i alla fall, mitt face hade dock en ganska lila färg fast det kan det ju vara värt ;). När jag kom hem så var det i alla fall som vanligt, mamma hade varit i duschen före mig och då finns det klassiskt inget varmvatten kvar. Så det fick bli en ganska snabb dusch.  Efter det gjorde jag nog min nyttigaste macka någonsin. Hade tillochmed sallad i den :O. Lät tillochmed bli Elinas nybakade kladdkaka. Nu ska jag fasen komma in på nyttighetens vägar. Måste dock gå och plugga nu. Har ganska mycket plugg kvar och typ ingen tid att göra det. Hade finfint!

Söndag morgon

Det blev lite melodifestivalen igår. Tycker nog att det var bättre låtar denna gången än första i alla fall. Hittade dock inte någon överdrivet bra som jag lär lyssna på. Men så är det ju alltid, tyckte dock inte heller att lasse lindh var så värdelös. Men han kom ju sist, har alltid varit så att alla som jag tycker är hyfsade kommer sist. Jaja skit samma. Tror att jag kommer att tillbringa dagen pluggande. Har som vanligt skjutit upp allting. Fasen också! Det kommer ju säkert bli en rolig avslutning på lovet. Ska upp med Caroline på Friskis sedan också. Har inte rört mig på hela lovet så det lär ju bli en chock ;). Hade finfint!

Låten, It ain´t me, babe - Bob Dylan


Lördag

Grattis alla hjärtans dag på er där ute. Hoppas att ni har en hjärtevän som kan dela dagen med er. Jag letar fortfarande och det känns som att jag kommer fortsätta med det ett tag. Men nej nu ska jag inte vara bitter. Skrev ingenting igår men nu har nog inte missat ngt. Mando Diaos nya skiva kom ut igår i alla fall så jag tillbringade typ hela dagen till att lyssna på den. Och ja tiden gick väldigt fort. Kan i alla fall stolt säga att jag inte pluggade något igår. Så jag har inte helt blivit omvandlad till en äkta naturare.

Kvällen kommer jag i alla fall tillbringa med lillasystern min. Får väl se om vi lyckas ena oss om något att titta på. Troligtvis så blir det i alla fall melodifestivalen. Även om jag avskyr den tävlingen egentligen så fastnar man där ändå.

Men hoppas att ni får en fortsatt bra alla hjärtans dag, ;)


Lite om Torsdagen

Ja nu är Torsdagen över, och lovet är snart slut. Denna dagen tillbringade jag i alla fall i Örby/Skene hos Caroline. Var egentligen tänkt att vi skulle plugga, men som vanligt så fungerar inte det. Men det var en trevlig dag i alla fall. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Lyssnar på lite musik nu för tillfället, Mando Diao för att lyssna upp mig till konserten ;), det kan bli trevligt! Har verkligen lovat mig själv om att börja ett nytt liv. Men troligtvis så händer bara det att jag övertränar en vecka så att jag slutar röra mig alls i ett typ ett halvår, känner igen detta. Men nu tror jag att jag ska sätta på någon mysig film som man kan somna framför. Är asigt trötter nu. Hade finfint.

låten, Next to be lowered - Mando Diao.



Onsdag.

Gårdagskvällen tillbringade jag framför filmen braveheart. Den är väldigt seg men otoligt bra, klarar aldrig att inte gråta i den filmen. I morse struntade jag till och med att titta på film och öppnade äntligen pluggningen. Känner mig riktigt nöjder med mig själv nu. Får väl gå ner och cykla lite sedan också så att jag känner att jag har rört mig lite i alla fall. Caroline har beställt biljetter till Mando Diao nu också så då blir det av att titta på dom. Det kan bli riktigt roligt, har fastnat riktigt för deras nya singel nu. Och på Fredag kommer deras nya album ut!


Tisdag kväll

Jaha nu är snart tisdagen slut, och jag har ingen aning om vad jag har gjort denna dagen heller. Men jag har i alla fall varit ute och gått. Men jag har inget pluggat, är allvarligt talat rädd att jag sakta håller på att förvandlas till en äkta naturare, en dag utan plugg och jag får dåligt samvete. Eller så kanske jag alltid har varit en äkta naturare bara att jag inte har märkt det själv. Jaja, funderar på att slå på en film nu på kvällen, kanske inget ovanligt. Känner att jag har skrivit ofta om att jag ska kolla på film. Men så farligt är det i alla fall inte! ;).

låten, Sweden - The Stranglers


Tisdag Morgon

Sitter och lyssnar på lite musik för att vakna till lite nu för tillfället ;). Fungerar alltid, Caroline hjälpe mig men spotify kontot igår, Så det tackar jag henne för, det fungerar finfint i alla fall och jag struntade i kvällsfilm för att hitta lite mer bra band istället. Funderar på att gå ut och gå lite snart, men det finns inga särskilda roliga gångrundor i Torestorp. Så jag får väl se hur jag gör, annars för jag väl sätta mig på träningscyklen i källaren men det känns inte särskilt inbjudande! Annars vet jag faktikst inte vad jag ska göra idag, hade bestämt igår att jag skulle plugga klart allting jag har, men det känns inte heller särskit frestande idag. Så man får väll se vad denna dagen har att erbjuda! ;). Hade finfint!

låten, Dance with somebody - Mando Diao


Måndagskvällen

Sitter nu här och skriver lite. Caroline har precis farit hemåt mot Getabo. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Funderade på att gå ut och gå men Elina dissade mig, och jag tänker inte ge mig ut själv. Funderade också på att träningscykla lite men det är också vissa problem med uppbokning av cyklingen. Hela familjen vill visst cykla samtidigt, så sanna kommer nog inte röra på sig denna dagen. Kommer väl ännu en gång fastna vid tv:n. Mycket trevligt att träffa Caroline förövrigt, det var faktiskt väldigt länge sedan jag träffade henne nu. Det blev lite prat och försök att titta på en film ;). Men nu ska jag slita mig från datorn. HAde finfint!

Låten, wire to wire - Razorlight



Matlagning och pluggning,

Nu har jag i alla fall gjort någorlunda nytta! Håller på att göra sannas speciall mat, hamburgare och om jag orkar lite sallad i den också! Allvarligt, jag är en värdelös matlagare. nu lyckades jag bränna den :S. jaja alla är ju bra på olika saker. Har suttit och försökt plugga lite också, men jag fattar inte riktigt all kemin vi har. Det har tagit mig 1 timme att göra 3 uppgifter så då är det lätt att man blir ganska trött på det! Så nu har jag nog varit nog amisiös för dagen. Det är ju lov för bövlen!

Låten, This fire - Franz Ferdinand


Måndag morgon

HAr nu precis kollat klart på ännu en film. Fasen vad jag slösar på tid egentligen, känner att det skulle vara fruktansvärt skönt att ha pluggat klart så att man inte har någonting att plugga över resten av lovet. Men känner jag mig själv rätt som jag tror att jag gör så kommer jag sitta och plugga som en idiot på Söndag! Allvarligt, undra varför det alltid ska bli så! Ne nu ska det fasen inte bli så! Nu måste jag dra mig och ta tag i mitt liv ;). Hade finfint!

Söndagsfilmen... eller lite söndagkväll

Nu vet jag faktiskt inte vilken film jag ska välja. Det är ju lov, så man ska egentligen välja den längsta. Typ Braveheart på 3 timmar. Men så är jag också asigt trötter så jag lär ju stänga av den efter 20 minuter. Det är dessa problemen som rör  sig i mitt huvud nu för tillfället. Dagen har i alla fall flytit på finfint, vet faktiskt inte vart den har tagit vägen. Elina vann 30 spänn på min födelsedags present till henne. Det var väl imponerande... ne men allvarligt det är ju bättre en ingenting. Är annars asigt anti mot lotter. Kan ju bero på att jag aldrig har vunnit ett öre. Men jag är inte bitter.

Åt asigt mycket tårta innan också, varför äter man sånt egentligen? Efteråt mår man ju bara as! Är helt uppsvälld i magen nu och det låter ganska oroväckande i den... Men nej nu går jag nog ifrån det ämnet. Måste återgå till filmvalet!

Elinas födelsedag

Grattis till min lillasyster på födelsedagen. Väntar nu på att vi ska gå upp och gratta henne men mamma och pappa vaknar alltid senare än jag... brukar det inte vara tvärtom föresten? Att tonåringen inte går upp innan halva dagen är över :O. Jaja grattis Elina i alla fall.


Melodifestivalen är igång igen...

Och ja vad kan man säga. Helt otroligt dåligt, har nog inte riktigt den musiksmaken som man spelar där, men är det dom spelar verkligen musik kan man undra? Gillar i alla fall Petra Medes snabba käft, den får ju vem som helst att tystna till. Verkade som att alla ryggade tillbaka när hon kom för att intervjua artisterna, det gillar vi! Sitter alltid och tänker på att jag annars ska sluta att titta på skiten men ändå så hamnar jag framför tv:n. Fattar inte varför egentligen. Så har de utökat telefonrösterna till så att man ska ringa och rösta i tre omgångar i varje program. Vad har det för mening egentligen? Kan man inte bara titta vem som fick mest röster vid första omröstningen? Okej jag tror att jag blir lite för inne i detta, men jag tror att jag gillar att titta på program som gör mig förbannad av någon konstig anledning, då kan jag ilska av mig och sedan vara ren på inre vrede ett tag. haha eller jag vet inte, nu måste jag nog i alla fall sluta skriva innan jag skriver vad som helst! hade finfint!

vet inte riktigt vad jag tänkte på, eller med ;)

Systrarna

Har inte så mycket att göra fortfarande. Ska nog ner och träna bort lite fett snart, men måste få energi att göra det. Tog en choklabit, Plopp med lakris smak innan... Den var god men usch man mår inte bra efter sådan skit. Ne nu ska jag verkligen försöka med att börja ett nytt liv. Fast undra hur många gånger man själv har intalat sig detta. Jaja, laddar i alla fall upp en bild på mina systrar. Ninnie är borta i USA ännu en gång, så henne kommer jag inte att träffa innan sommaren.

Systrarna 


Paus under städningen

Håller på att städa lite, men känner att jag behöver ta lite paus i det. Det var inte så överdrivet länge sedan som jag städade men det är fruktansvärt dammigt. Jaja, jag fastnade för lets dance ändå på fredagkvällen. Fasen också... HAr inga speciella planer för dagen annars. Funderar på om jag ska plugga klart allting jag har över veckan idag så att jag inte har någonting att plugga sedan. Men det lär jag ju aldrig göra. ska ta och damsuga snart. Men jag fattar inte varför man inte har försökt göra dammsugare lite lättare. Man dör ju av utmattning när man ska slita runt på den klumpen. Fattar inte vad hjulen är till för på skiten när den ändå inte rullar, Vi fick byta dammsugare sedan Ninnie " tappade " den från övervåningen. Och den går ju fasen ännu sämre än en vanlig. Såhär fantastikst är mitt liv när jag använder flera minuter av att prata om en dammsugare. ;). Jag lovar att jag ska försöka skriva om lite mer intressantare saker i fortsättningen.

Låten : Waiting for the rapture - Oasis...


Sanna Bäst på att fixa bilder.

Är ju inte bäst på det tekniska. Skulle fixa lite bilder och det gick ju i alla fall som det gick. Gav upp efter första bilden. Tänkte ladda upp det för att visa mina skills! Kanske lite coolt. Men det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig kan jag säga ;). Hade finfint!


Under Fixningar

Har precis upptäckt alla koderna och det som man kan fixa till bloggen med. Så nu är bloggen i alla fall under en fixning. Det kanske ser lite sådär ut lite här och var... men jag lär mig fortfarande ;). Ska i alla fall försöka göra det så försiktigt så att jag i alla fall inte lyckas sabba allting. Haha men man får väl i alla fall se hur detta går. Ska sedan gå in för att bli en sann bloggare. Men det kan man ju också se hur det går ;). Hade finfint!

Lov!

Nu har äntligen lovet startat. Ingen mer skola på en vecka! Helt ljuvligt. Har precis kommit hem från Kinna för lite köp av systerns födelsedagspresent och en påhälsning hos farmor. Annars är allting faktiskt finfint. Det rullar på bra. Funderar nu på om jag ska slå på en film eller något. Har inga planer för kvällen och jag vill absolut inte fastna vid Lets Dance ännu en Fredag. Avskyr verkligen sånna program med ja vad ska man säga... Sveriges kändiselit. Jag skäms bara när jag tänker på det. Och så ska alla vara så överdrivet lyckliga. Sedan står det i en skvallertidning någon dag sedan att programet tar musten ur dem. Men ändå fastnar jag vid skiten typ varje helg. :S. Men aja får väl återgå till ingenting. Hade finfint! 

Friskis och inställd datakunskap

Denna dagen har faktiskt varit väldigt bra. Startade dock dåligt av att någon ringde på hem telefonen runt halv 7. Fast hade ändå redan vaknat för att Elina och Caroline hade suttit och diskuterat något utanför min dörr. Gick i alla fall up lagom trött och började med matte på morgonen. Kanske inte den bästa starten men ligger ganska långt efter hela tiden. Kom till skolan och lektionerna gick som vanligt. Hade ingen datakunskap i alla fall så det var riktigt skönt. Slutade då 20 över 1. Tror aldrig att vi har slutat så tidigt :O. Följde sedan med Caroline hem. Fikade och åt lite och pratade ;). Mycket trevligt. Vi åkte sedan till Friskis, Vi skulle testa ett bas pass. Och ja, vi skulle nog vallt något medel. Kändes som att medelåldern där var ganska hög. Men vi får väl välja bättre nästa gång. Ska nog nu bara slappna av lite. ska försöka lyssna igenom alla oasis låtarna. De är ganska många.


Lite om onsdagen

Började halv 10 idag med de sista biologiredovisningarna. Bussen kommer dock till skolan halv 10 så det blev lite på håret. Och som så perfekt som jag är så ville jag ju inte komma alltför sent. Så halvsprang jag från bussen till lektionen. Det kanske vore lite bättre om jag kom lite senare och i alla fall inte flåsade upp hela klassrummet. Det väcker nog i alla fall inte lika mycket uppmärksamhet. Måste börja oroa mig mindre faktiskt. Svenskan var lika konstig som vanligt. Fattar allvarligt inte vad han håller på med. Idag sa han att provet ännu en gång gick under förväntan. Men att han har lyckas få betygen lite högre i alla fall. Hur undrar alla då. Jo han flyttade alla betygsgränser så nu ligger att på bättre betyg. Okej jag ska ju inte klaga på det men ofta att du flyttar gränserna för att alla var sämre än väntat. Snart kanske han äntligen fattar att det är hans fel att resultaten blir så dåliga. Lyckas alltid få en massa skrattanfall på svenska lektionerna. Men jag får väll se hur kvällen kommer att se ut nu. Kom hem kvart över 5, igår lyckades jag pga min trötthet somna 8. alltså lyckades jag sova 11 timmar. Det är ju mer än en bebis sover :O. Men hade finfint!

Biologiredovisning och simning,

Är underbart glad över att biologiredovisningen är över nu, har skjutit upp det i flera veckor nu bara för att slippa tänka på det. Och nu är det klart, brukar inte vara orolig över att redovisa annars, men när 3 lärare sitter och illlyssnar så blir nog vem som helst nervös. Hatar att man ska behöva redovisa saker. Varför kan man inte bara lämna in ett papper och sedan är allting klart? Vi hade Estet idag också, kan inte fatta varför vi behöver estet lektionerna. Denna lektionen gick bara ut på att prata om teatern som man ska ha i kultkalaset. Tjoho det kan ju vara jätte kul att spela upp det. Blir ju inte alls pinsamt! Vi hade simning också, inte heller det roligaste att visa sin lönnfeta vita kropp för hela badhuset. Alla får ju ta på sig solglasögon när man går förbi så att de inte blir bländade. ;). Men nu ska jag nog faktiskt ta och plugga lite. Hade finfint!

Lite om Måndagen,

ännu en skoldag är passerad. och snart är det lov! underbart ;). Dagen har rullat på bra, Robert pratade som väntat om sin pjäs hela svenska lektionen. Besvikenlsen växte fort upp i hans asikte när ingen sa att pjäsen var bra. Historian var ganska seg som vanligt, men nu kan man arbeta själva så man slipper i alla fall lyssna på saker. Vi tillbringade i alla fall en och en halv timme med att rita en karta över israel och palestina. Annars har jag faktiskt varit ganska  borta i huvudet denna dagen, tankarna har vilat på andra saker typ hela tiden. :S Brukar inte ni vara med om att blicken bara fastnar någonstans och att du försvinner bort från verkligeheten. Eller något sånt! Sitter och lyssnar på lite musik nu för att rensa upp lite i hjärnan, det fungerar alltid! Hade finfint!

rensa huvudet musik ;)

Söndagsfilmen / Edward Scissorhands

Tillbringar denna söndagkväll att lägga tid på filmen Edward Scissorhands. Tycker att filmen är underbart bra men också fruktansvärt plågsam att se. Man kan nästan hela tiden förutse att allting kommer bli jobbigare och jobbigare, den handlar i alla fall om edward, skapad av en uppfinnare. Men innan Edward var helt klar så dog uppfinnaren, det ända som saknades på Edward var händerna. Istället för händer så har han saxar. En kvinna hittar honom gömd i ett slott, hon tar med honom till det samhället där hon bor. Där kommer den jobbiga kampen för edward att passa in. Filmen är grymt bra för att den verkligen berör. Så jag råder er att se den.

ensamma edward

lite söndag morgon

Mina söndagar är faktiskt aldrig roliga, Du är alltid asigt trött och så vet du att det är skola dagen efter. Morgonen har i alla fall sett ut så att jag vaknade 9. Nästan sent för sanna faktiskt blev riktigt förvånad. Gick upp i alla fall och åt baguetter som mamma hade lagt in  ugnen. Sedan skulle familjen till kyrkan och lyssna på Elina när hon läste där, jag hittade på lite ursäkter så att jag slipper att sitta där. Inte för att jag inte gillar kyrkan det kanske ka vara mysigt, eller något. Men jag orkar inte sitta och försöka lyssna på något, det går bara igenom huvudet! Präster pratar alltid på ett sätt så att man inte orkar lyssna! Nu sitter jag i alla fall och gör matte, inte överdrivet mycket roligare kanske. Fruktar att alla mina söndagar kommer att innehålla matte! Men aja hade finfint!