Halva Sommarlovet,

Nu har över halva sommarlovet dragit förbi. Fattar inte hur det kan gå som dundrande fort. Ska jag vara ärlig har jag varit för slapp för att orka skriva här. Men nu har jag släpat mig hit för att ge er en blick i mitt händelserika del på sommarlovet.
Jag har också delvis kommit hit för att slita mig från Våran VHS. Har försökt få igång den så att den kan spela in. J*vla skit sak måste jag tungt säga. Har suttit två timmar framför den för att få igång den men utan lyckande resultat. Vet faktiskt hur jag ska spela in på skiten men den är nog fel inkopplad! Blev tillslut så förbannad att jag förökte spela in på våran andra VHS. Inte ett så smart drag men det visste jag dock själv! Den andra har nämligen en tendens att äta upp banden. Så ni fattar nog hur allting slutade. Men jag skiter it nu!

Nu är jag istället här för att skriva om vad jag har gjort på sommarlovet, hm, och det kan jag väll säga har varit ganska händelselös. Lite dagsutflyckter med familjen har skett. Som Göteborg och Varberg, lite Bio med Fadern.

Malmö
Var dock i två nätter i Malmö med Modern fadern och systern. Resan ner gick fint, inga större problem. Jag och Elin fick eget rum. Dock var vårat inte nyrenoverat som mammas och pappas var, klassiskt! Sedan strosade vi runt lite i Malmö. Och sedan skulle vi gå till västra hamnen tror jag att det var. Inte riktigt det roligaste kanske! Fötterna höll på att domna bort. Försökte vänligt förklara att om dom vill se hav kan man lika gärna åka till varberg, var dock inte det smartaste att säga och stämningen sjönk en del. Mor och far sa då att tornet turning Turso ( vet inte hur det stavas ) bara finns i malmö. Kan dock säga att det inte var så märkvärdigt! När vi kom hem var jag asigt trött och checkade igenom alla tv kanalerna.

Nästa dag åkte vi till Köpenhamn, och sanna kan säga att hon är en stolt tågåkare. När vi var framme så gick vi på tivoli. Tycker inte att det var något märkvärdigt. Vi har ju Liseberg! Sedan skulle vi gå på ströget! jag valde naturligtvis fel skor och fötterna blev ganska domnade ännu en dag. Sedan gick vi till Nyhavn, Måste nu säga att mitt humör inte var det högsta. När vi skulle gå tillbaka så såg Elina att vi kunde åka båttaxi. undebart gött. Sedan gick vi mot stationen. Lite mer Övergångsställen existerar dock där, och när det blev röd gubbe så tvärstannade jag, det dröjde typ en halv minut innan det blev grönt för bilarna så en taxichafför fick ett gott skratt. Jag skulle hunnit  över tre gånger om. NÄr vi kom till Malmö åt vi lite på Harrys.

Dag tre gick vi lite i affärer, Mitt köp blev fyra böcker. Gott med lite sommarläsning. Sedan lämnade vi Malmö för att åka till Helsingborg. Därifrån tog vi färjan till Helsingör för att föräldrarna kunde handla in ett nytt sprit förråd. När detta var gjort så bar det äntligen iväg till Torestorp. Och halva familjen Abrahamsson lyckades gå igenom ännu en familje semester.!

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer. Ska titta till VHS igen. Sedan ska jag kolla upp inspelningsbara dvd på internett!

Malmö Kort

   

   


Hade fint!