Förlust för mitt kära Täff! 0-1

Nu har Täff förlorat den första matchen. Måste dock säga att den förlusten var dom inte värda! Dom spelade lätt klart bäst hela matchen, och laget dom mötte gjorde i princip målet i sitt första och ända anfall. Efter asigt många anfall från Täff så kunde man ju fasen inte tro att det var sant. Regnet öste ner och jag kände att förkylningen sakta blev jobbigare. Skulle kanske valt en lämpligare klädsel än tights och klänning i det Svenska vädret. Men enveten som vanligt så ville jag inte medge att jag kanske gjort fel klädval för en gångs skull.

Täff - Rydboholm 0-1


The Big 8

Har faktiskt inget annat för mig, här har vi i alla fall de bästa på musiken 


                                                           





 

The big 8 är i alla fall:  Som bilderna visar 

* Mando Diao 
* Caesars 
* Band Of Horses
* Franz Ferdinand 
* Death Cab For Cutie 
* Sufjan Stevens 
* Mgmt
* The Hives 

Vet egentligen inte hur Sufjan Stevens klämnde sig in där, grymt bra artist men han går inte i samma genre. Men tyckte han var värd den platsen. Kan ialla fall Utgå från resultate att Indie Rocken Rockar :) 

Hade fint!

          

Trevligt, Trevligt

Sitter här och letar på youtube just för tillfället. Tror faktiskt att jag har hittat ett fantastiskt bra band. Vampire Weekend, alla låtarna jag har lyssnat på nu har lätt klarat sig över väl godkännt. :) Så nu är humöret på topp!

Annars vet jag faktiskt inte vad som händer. Tittar oroligt ut igenom fönstret för tillfället för att fadern och hans bror håller på att ta ner den stora björken, Vore inte trevligt om den rammlade in igenom huset. Man kan nog få en smärre huvudvärk om man får en enorm björk i huvudet.

Ska ner och kolla på fotbollen om ett tag. Ryssland åkte ju ut EM igår, så nu är finalen mellan Spanien och Tyskland. Kan ju itne säga att jag blev så lycklig :(. Men men nu får man istället hejja fram Täff tillsammans med Sofia. Riktigt trevligt :) skulle dock vara lite trevligare om vädret vore lite mer trivsammt. Men aja.

tillbringade nästan hela dagen till städning. Först städning på rummet vilket jag kanske måste medge att det behövdes, blev stora damhögar när jag dammade. Men sedan skulle vi också städa nere, vilket jag tyckte var ganska onödigt. jag själv brukar spara damm så att man ser att det blir någon skillnad, men nere var man ju tvungen att gå på dammjakt för att hitta de få kornen som fanns. Men men annars är livet riktigt trevligt nu!

hade finfint

Torsdag

haha börjar bli så bekväm med att sommarlovet håller på att jag blev tvungen att kolla i almenackan vilken dag det var. Men men här i villan i centrumet av Torestorp flyter livet på som vanligt. Har blivit drabbad av en kelig förkyllning men den är på släppningsvägen. Vädret är kasst, klassiskt direkt när sommarlovet börjar, börjar det ösa ner regn från himmlen. Så det har faktiskt inte blivit så mycket gjort nu under sommarlovet, Okej typ ingenting. Har istället roat mig själv med att kolla på en himla massa filmer. Det kan jag ju göra med gott samvete när regnet öser ner från himlen.

Kan väll kanske kommentera fotbolls EM också. Ryssland ska idag möta Spanien. Hoppas på en Rysk seger, så lite inne som jag ändå är i fotbollsvärlden kan jag ändå avgöra att dom spelar grymt. Ja... Sedan kanske inte det finns så mycket mer att säga, Sannas proffsiga fotbollskrönika kanske nästan platsar i en tidning.

Men men som jag har sagt flyter livet på alldeles utmärkt. Så jag skriver här så fort som något nytt krockar med Sannas händelsefulla liv.! 

Hade Finfint!

 ( med brist på saker att göra börjar jag att spela gitarr, Börjar ju bli grym! mamma har slutat med kommentarerna om att det  låter som att jag plågar en katt )

Inte överdrivet mycket som händer,

Vet faktiskt inte vad jag ska göra, på grund utav det underbara vädret som vi har i Sverige så har det regnat hela tiden sedan sommarlovet började. Känns som att det har startat så som alla andra år. Alltså krossades mina planer att bli brun. okej jag kanske inte blir brun så lätt, snarare röd. Så det kanske är lika bra, då har jag ju i alla fall en ursäkt till varför jag är blek som ett lik. 

Sverige är ute ur Em, lite dystert kanske. Men men vad hade man väntat sig? Inte överdrivet bra spelat mot Ryssland som var värdiga vinnare. ( försöker låta lite opartisk och förståndig men det är egentligen inte vad jag tycker ) . Så bye bye Sweden. Så nu får man väl hålla portugal eller Holland eller ett annat bra fotbollslag. ( faan att Sverige åkte ut ).

Annars är väll allting som vanligt. Sitter och lyssnar egenom musikbiblioteket i datorn. hittar en del skit som jag aldrig lyssnar på. Kanske måste rensa musiken snart. Men då ångrar jag mig alltid senare. Men men får väl fortsätta med det lilla jag gjorde.

hade fint därute!

Lördag, Nu är det över! :) :/ :(

Nu är skolan över, kanske får ta det dag som dag...

Tisdagen
Avslutningsfesten ägde rum. En mysig tillställning. Maten var god och underhållningen var bra. Speciellt Johan och Marcus när dom sjunger I'm Yours. Dom är grymma. Efter allt var det daxs att hejja fram Sverige i EM. Och jag måste ju erkänna att jag blev ganska förvånad att dom vann. Grymmt bra gjort i alla fall och underbart bra match. Hejja Sverige hejja Svergie. Sedan så skulle vi ner till hanatorp och Umgås lite. jahap det blev kanske inte som planerat, Det var kallt och det visade sig att de få som orkat ut sig i vädret satt på läktarna. Så där stannade vi inte länge, keligt som aset. Vi började sakta promenera hem i följd med lite girls från 9:a som skulle till stugan. Vi lyckades komma en bit innan elins bror plockade upp oss. Jag hade då gått hål på hälen så att det var en stor blodfläck. Fucket.

Onsdagen
jaha denna dagen skulle föreställa någon klassens dag. Vi skulle vara vid hanatorp och ha lite tävlingar, men det var så grymt kallt att vi inte orkade stanna där länge. Efter en vinst mot killarna i Dragkamp så fick vi ta oss till Örbyskolan för att äta lite korv och kolla på filmen, This Is England. Kanske sevärd film, keliga var att det inte var så överdrivet lätt att höra vad dom sa med den otroliga dialekten på engelska och en text på danska. En ganska onödig dag kanske men det var väl mysigt.

Torsdagen
hade vi brännbollsdag. Vi vann mot 9:a och lärnarna men förlorade mot 9:b. 9:b matchen var speciellt irriterad för att båda lagena fuskade ganska friskt, ( måste själv vara partisk och tyckte att 9:b fuskade en ganska stor del mer ). Vi kom i alla fall i en match mot 7:b om tredje priset. Men då hade redan halva vårat lag dratt, och den halvan var tyvärr alla "bra" killarna. Så den matchen förlorade vi ganska stort. Attans, ett lag med nior ska ju inte förlora  mot sjuor.

Fredagen / Skolavslutningen  
Så nu har vi slutat skolan. Ganska sorligt. Men det var grymma framträdamden i alla fall, Johan och Marcus ( lika grymma som vanligt ), Och Sofie med hennes band var otroligt bra. Har aldrig fattat att sofie verkligen kan sjunga så bra! Hon spelade sänder elgitarren och fick byta mitt i framträdandet, men annars var det perfekt. Efter skolavslutningen så var det dax för dem sorliga ta farväll mötena. och så fick vi betygen. Blev ganska nöjd faktiskt.

När man kom hem så var det dax för en klassisk tårtätning. Och sedan var det dax att ta ett beslut om vad man skulle göra på kvällen. Sanna kände sig ganska osocial och gick på Täff med Sofia, vilket jag verkligen inte ångrar! Täff lyckades vinna ännu en hemma match. 4-3. Så nu leder vi tabellen ganska stort, Underbart jobbat pojkar! :)

Så hade finfint så återkommer jag när det hänt något eller om jag bara har lust att skriva lite.

                  Ha en fin Dag

Ännu mer Tisdag,

Finns inte mycket att göra nu. Strömmen gick precis när jag skulle ner och duscha. Så jag kunde inte fixa håret riktigt utan el. Men aja det löste sig fint. Men klassiskt min otur. men varmvattnet räckte i alla fall. :). Så nu har jag ingenting att göra. Tänkte sätta mig här och skirva lite för att dels låta tiden gå och dels för att kunna säga att jag är väldigt aktiv.

Kan kanske göra en lista med den bästa musiken då för att ha någonting att skriva.

* Mgmt - Electric feel
* Caesars - Paper tigers
* Franz Ferdinand - Do you wanna
* The Subways - I want to hear what you have got to say
* Mgmt - Weekend wars
* Caesars - Jerk it out
* Sufjan Stevens - John Wayne Gacy Jr 
* Mgmt - we care

Dom är dom bästa just nu i alla fall. Lyssna på dom! 

...    Hade fint!

Lite Tisdag,

Ska snart förbereda mig till 9:ornas avslutningsfest ikväll. Får man se hur det går! :P Vi lämnade in nycklarna till våra skåp idag och tog hem det som vi ville spara. Så nu känner man att man närmar sig ett slut på Örbyskolan. Faktiskt lite sorligt om jag verkligen tänker efter. Tänk att det snart var tre år sedan man kom till örbyskolan och hittade inte för att det var så stort. Man tyckte niorna var enorma och jag vågade inte gå in i Cafet på hela första veckan. Jag bara stod vid C skåpet för att inte gå vilse. Och nu är det snart över. Man kommer lämna den gamla klassen bakom sig. Det är ju riktigt dystert. Men aja nu ska jag sluta spela djup :/.

Försökte noppa ögonbrynen lite så att det inte ser ut som att man har två buskar i ansiktet. Och det gick ju bra... NOT... Jag skiter i det. Det är ju bättre att gå med två buskar som ögonbryn än att inte ha några ögonbryn alls :P.

Nope nu måste jag dra mig och fixa lite. Hade finfint!

Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag, Måndag

Onsdag:
Det bar av för örbyskolans 9:or till Sätila för lilla OS. Skulle visa att Örbyskolan äger de andra skolorna i mark på Idrott. Själv skulle jag visa vad jag kunde i spökboll. Kanske inte var så bra om jag sitter och tänker tillbaka på det idag. Men med ett toppat lag som innehöll : Elin, Didrik, Lukas, Linjong, Sofia och så naturligtvis jag så lyckades vi komma på tredjeplats. Inte så dåligt i alla fall. Men måste erkänna att den största äran måste Lukas och Didrik ta. Kan bara lägga kommentaren att dom andra skolorna verkligen kan skjuta :/. Annars gick det inte allt för dåligt för Örbyskolan i lilla os på det hela. Dansen lyckades örbyskolan ta hem, kan bara säga att örbyskolan har grymma dansare. Och så lyckades vi vinna Pingisen, Grattis Marcus. Fotbollen gick också bra, 2:a! Grattis grattis. Vi lyckades nog komma in på en femte plats i det hela efter stafetten, en halv poäng efter Lycke. Men stafetten gick kanske inte så bra, i alla fall inte paddlingen. :) det behövs nog övas på. I alla fall, grattis Örby skolan. ( kan inte släppa i huvudet att dom som spelade fotbollen hade Toretorps fotbollslags gamla tröjer. Go go Torestorp ).

I alla fall så åkte vi till Holsjunga efter lilla Os för att tälta. Det gick finfint. Jag badade för första gången på året. Kallt som attans. Gjorde det stora misstaget att åka ut i kanot med Sofia. :). Naturligtvis vällte vi, och ännu mer solklart var det att vi inte fick upp kanoten. Som tur var kom Rasmus och hjälpe oss att få upp den igen. Kan också säga att med lite problem så lyckades jag komma upp i kanoten igen. En riktigt svår uppgift. Sofia ville också naturligtvis byta plats med mig när vi var i mitten av kanoten. Höll på att sluta med att vi fastnade i mitten av kanoten. :/ Men det löste sig och jag lyckades komma till land levande efter mardrömms turen med Sofia, men aja kul var det i alla fall! Aja efter en tuff kväll så kom man snart i säng, naturligtvis var det någon som vill vara rolig och spruta in en miljon liter Ax i tältet. Så vi fick sätta tältet på en enorm ut vädring.

Torsdag:
Vi åkte hem ganska tidigt på morgonen efter en god frukost. Sedan la jag och Carro oss vid Sandsjön. Mysigt och bra att jobba på brännan som jag klassiskt saknar. Efter ett tag kom Veronica, älskar att hon åkte från Älekulla till en sjö i TORESTORP. Efter att ha liggat där en lång stund vände jag mig för att inte bränna upp magen, kanske inte det smartaste draget den dagen. När jag kom hem märke jag att min bakdel var helt illröd och på kvällen gjorde det svin ont. Jag fick feber och feber frossa hela kvällen vilket betydde att jag var tvungen att stänga fönstret på rummet och ta på mig ett duntäcket i denna värmen.

Fredag
Kan bara namge denna dagen med ett ord. Fruktansvärt död. Med en keligtstor förkyllning och ett så uppbrännt arsle så att jag inte kunde sitta så gick dagen ganska segt.

Lördag
Ännu en seg dag. I ett så stort behov att kunna göra någoting fick jag fram pokemon till gameboy color för att spela. Har faktiskt inte klarat det än och jag fick det för 10 år sedan. Kanske desperat kanske med jag fick i  alla fall tiden att gå.

Söndag
Lika händelselös som dom andra dagarna i helgen. Men arslet började i alla fall läka. Och så klarade jag pokemon. mohaha sug på den nu! lyckades tillochmed fånga Mewto. En av världens bästa. ( okej skulle nog verkligen behövt någonting att göra ;) ) 

Måndag
Vanligt skola. Slött och slappt, slutade vid ett pågrundutav inställt no, :P Far till sandsjön för att jobba på brännan på magen för att den fick typ ingen färg.
 
Så nu är vi där jag är nu. Sitter och lyssnar på lite bra musik, det som går i datorn nu är :
Of moons, birds and monsters - Mgmt. Riktigt bra musik! :)

Hade finfint


Flins och ett bröllop

Sitter här och funderar hur man får in en ljudbok på en i- pod. Får väl göra som jag alltid gör, Improviserar.  Brukar väll fungera sådär. Aja helgen har gått på fort, Fredagen kom min syster hem från USA, har typ inte sett henne på ett år. Och på Lördagen så gifte sig kusinen så det far det iväg på bröllop.

Gick tidigare från No:n på Fredagen, gott det kanske. Vi hade Maud och hon kanske inte är den bästa läraren. Försöker att fånga en stackars respekt hoss eleverna som hon aldrig lyckas få. Medan hon satt hos folket i klassen som ville ha No prov så hade resten av klassen ett vattenkrig med folket som gick under klassrumsfönstret. Så jag blev glad att jag kunde smita därifrån, Sedan Bar det av till Landvetter med Fadern Tony. Planet var tidigt och vi hann inte sitta alltför länge i cafet. Sedan fick man möta flinsen. Trevligt Trevligt, Visade sig att hon var hungrig så det blev ännu mer mat i cafet. Försökte motstå frestelsen, men blev grymt sugen på en kanelbulle. Snart var i alla fall Ninnie hemma i det vackra Torestorp igen. Vi satte oss lite vid sjön, Tolken ( en av torestorps många stoltheter, en av de största stoltheterna är hon som sitter och skriver bloggen ;). )

Lördagen Var det i alla fall Bröllop, en mysig liten tillställning. Inte allt för mycket folk, kanske 80 pers. Efter bröllopet som naturligtvis ägde rum i Torestorps kyrka så fick brudparet och Sebastian och Andre åka häst och vagn till Torestorps bygdegård. Där blev det god mat och underhållning. På stränga order av fadern fick jag inte supa ner mig så att jag blev full, skulle nog bli ganska pinsamt kan jag hålla med om. Så det hände inga pinsamheter under kvällen. Allting flöt på fint och snart blev det dax för efter " kalaset ".  Och jag kan la bara säga ett ord till att beskriva, det var vilt!

Grattis Ann och Christian,      VÄlkommen hem Flins!

      

Hade finfint!