Låtskriving

Dax för låtskrivning igen, aja, slutresultatet på låten kanske inte var så undebart bra men men lätt ett godkännt i alla fall! :P Carro kanske hade lite svårt att konsentrera sig. Och jag kanske måste erkänna att jag också hade vissa problem. Men nu är den färdig! Tvingade upp Carro till bokbussen! haha hon kanske inte kommer att bli en bok älskare precis!

Tyska prov idag! :/ tror att det gick ganska bra! får väll se hur det blev!


Underbart seriösa låtskrivare!

                       

Carro ;)                                  Eww..  haha XD                  Färdigt nu iaf! :P

jappsan

Blev film på Fredagen, carro och dennis. Va meningen med filmkväll men dennis hade visst annat att göra på lördagen... HMPF. Men men det blev kalle och chokladfabriken! undebart söt film! nästa köp till samlingen har jag bestämt! :P aja sen blev väll det inte så mycket gjort!

Blev låtskrivningen på fredag kväll, till musiken. as segt! har kommit på att jag inte är så musikalsik av mej. Det var bara för mej och carro att slå mej ner i soffan med gitarrerna. Jahapp, efetr typ 4 timmar och med typ all hjälp från Kajsa Christiansson och Sofie Andersson. båda yngre än oss :P klarade vi att göra en refräng och en vers!  Känner att det kommer att bli en stor hit! :P

Söndag slappning, hade tänkt börja på Tyska provet vi har på torasdag. men orkade inte! aja så svårt kommer det nog inte att bli! Va med Dennis ett tag också.

Måndag Va med Dennis, satt och pratade lite. Och slog han lätsamt i bluffstopp! Han kommer aldrig att klara mig! :P

Tisdag Satt och vrålpluggade till  tyskan, shit va ju mycket svårare än vad jag trodde! nervöst! hur kommer detta att gå!

Onsdag åkte med carro på moppe till skolan. Sjöng upp den påbörjade låten för gruppen och muikläraren. Det gick bra fast de va visst en låt som fanns med samma ackordföljd opps. sedan va det den sista gången vi kunde öva tsm innan uppspelet! aja jag kan låten i af! så skit samma.

Men nu måste jag dra! vill inte låta för studig men jag måste plugga :(

                 
Carro                                 Jag och systern               Klassiska kortet på dennis


                            
Klassisk syn i torestorp                   Gosedjuren från när
Blev lite förvånad att se                    man va liten! :P
ett katt mitt i fönstret bara :P            Den rakryggade hunden e min! 

Hade fint här!

Lite dagar som gått,

Jahapp ännu ett par dagar som gått.

I Tisdags var jag i Ullared. Handlade en klänning på Hennes. Ganska färg glader kanske. Men de e ju gött att synas! Köpte en skjorta på själva gekås, jag kan ju inte säga att jag gillar deras kläder precis de sitter inte bra, men skjortan blev ju ganska bra iaf!
Blev en ganska lång dag annars. Jobbigt till maxet, tog naturligtvis frel skor också så jag fick as ont i fötterna! :(
 Nördade mej själv och köpte X-men trilologin! ahh underbart sjönt. När vi kom hem halv 9 satte jag igång filmen :). Blev tittande till halv 12. Arghh jobbigt! där sabbade jag min tidsplan! har kommit på att jag bör sova 9 timmar per natt. Vilket inte går så bra!

Onsads: Åkte med Carro på moppe! Kallt som stryket, men de va gympa samma dag så de va gött att slippa gå till örbyhallen. Hade inlämning i bild. Arghh jag va typ inte klar! panikslaget in i det sista! men men inlämnad blev den och G får jag iaf! Musik också... Vi ska göra egna låtar i grupp vårat går åt helvete!! Faan vi har ingen musikalisk i våran grupp! ¨åkte med Carro hem, vi va rädda att vi inte skulle hinna hem före bussen, men med lite tur hann vi! as pinamt om bussen skulle köra om oss!

Torsdag.  Brandövning i skolan. Naturligtvis tar dom typ den kallaste dagen! brr, fick panik i kallheten! Hade muntligt prov i so, kanske gick sådär! men fick reda på det skriftliga och där blev ett MVG! ahh underbart! Tog upp hela timmesrasten på Uno! ganska jobbigt! haha men men

image36

Sanna har lärt sig att göra mat!

Gissningstävling om vad det är!

A) Pannkakor
B) Potatisbullar
C) Mackor
D) Äggröra

Vad kan det va...

Turkisk peppar!

jahapp klassiskt ingenting att göra! hmm, vet inte vad jag ska hitta på! Har fem miljarder uppgifter att göra egentligen men jag orkar inte! Har en underbar sak i musiken. Vara i grupp på fem och sedan göra en egen låt! underbart lättsamt... ehh ne! våran grupp är den mest omusikaliska som finns! vi kommer aldrig att lyckas med detta! haha början på texten... Jag är fattig ge mej pengar! tjaa den kommer kanske inte slå egenom som en hit precis!  men men.

Har haft bip - test idag! otroligt jobbigt! och visar det underbara resultatet att jag har en kass motion! och då säjer jag otroligt kass! men men skit samma! det slutar med att jag tar en glass när jag kommer hem. Intalar mig själv att det är detta som kallas tröstätning! haha aja skit samma!

      Jahapps ha de bra där ute!

Skoldagar, :(

Jahapps, Skolan igång igen över helgen. Otroligt segt. :( fy faan att gå upp på morgonen är ju hemskt! måste ställa klockan på halv 6 varje morgon. Behöver minst en halvtimme att vakna upp. Fick mitt moppe kort tebax! underbart att omges av tur! Tack Empe :). Stod i cafeet idag med Caroline :P göttans! Segt som attans bara! de ända man får göra e ju att bre mackor. Aja troligtvis bättre än att vara i skolan! Har fått sitta med hemuppgiften i musiken nu. AS jobigt. Fattar ju inte vad man ska göra. Har bara skrivit lite nu! låter as fjäskigt, han kommer ju lättsamt att spy när han läser det! Äger som attans på bluffstopp. Min övning på pokerfejset börjar synas! maahhh. Har en engelska uppsats till på torsdag. Kommer inte fatta något! jobbigt. Men nee nu ska jag inte va så kelig och bara prata om skolan... Men de finns inte så mycket att skriva om annars! :(

jahapps, Okej jag känner mej bara almänt trött och kelig! och känner för att plugga på lite miljöförstörelse så hejsvejs för dagen! Hade fint!



image31 


   ehum orolig för miljöförstörelse, försöker lägga min profsiga åsikt.


 ehh... samtidigt som vissa inte är det!