Varberg med Familjen...

Så bärde det av till varberg med familjen i kärradal!  Skulle låna kjells stuga i en vecka,

Måndag: Dagen då vi kom dit, packningen var ehh ganska mycket! Hela bilen va fuller! men men med en väldigt trång plats så va vi framme! Fikade lite när vi va framme och fick en igenomgång om hur allting skulle funka av kjell, Tv:n gick itne igång om man inte hade den speciella snärten med handen. haha XD alltså man fick slå igång den! moderniteter! Hände väll inte så mycket den dagen! gick till campingen och tog en pizza på kvällen.

Tisdag: Åkte in till stan. Mötte Ninnie där. köpte en röd rutig klänning och en svart tjock klänning. Jätte skön. Gick runt och letade efter en frisör som kunde klippa mitt slitna hår. Hoppades att vi inte skulle hittade någon! var jätte länge sedan jag klippte mig och håret var jätte slitet. Men vi hittade en tid nästa dag så jag va tvungen att ta den. Blev lite grillat på kvällen och sen va den dagen också gjord.

Onsdag: Far till stan igen för att göra den förbannade klippningen. haha och det blev som jag trodde. När jag kom in till salongen och hade duschat av håret så frågar frisören hur länge sedan jag hade klippt mig. Och jag sa att det va ett tag sedan! hon sa att hon nog va tvungen att ta av det till axeln för att få bort allt slitet. ehh okej sa jag lite nervöst. Och hon klippte och klippte. argghh de bliv svinit kort! ser ju ut som en lite kille! men men skit samma. jag fick bort min uråldriga blekning och håret växer ju ut igen! gick runt lite i affärer igen men hittade inget så överdrivet kul nu! hade inga egna pengar med mig heller. Gick runt med Ninnie lite på torget. Hittade inget kul där heller. ninnie skulle ta ut lite pengar för ett par skor som hon ville ha, men det gick itne överdrivet bra. visade sig att hon inte hade kvar några pengar på kontot! Pappa och mamma skulle handla mat sen så vi "barn" väntade utanför kyrkan.  Jag blev väldigt nyfiken på att gå in i kyrkan. Elina backade ur så det fick bli jag och ninnie. Ninne Kom på den galantiska iden att tända ett missons ljus i ljusstaken. Men den va full så vi fick ta ut ett litet ljus. Vi höll på att riva ner hela den men svarta av sot lyckades vi. Ninnie åkte hem sen och vi åt lite kyckling. Sen va den dagen förbi.

Torsdag: Åkte med pappa till Ringhals. Sveriges största kärnkraftverk.  Det var väldigt intressant. vi kollade på utställningen och åkte ett eltåg runt på anläggningen. Efter det kollade vi på en film om kärnkraften. Kände mig väldigt bildad när vi åkte därifrån. Sen skulle vi åka till tre toppar men det va helt överfullt så vi åt på glassbaren 57 nord eller nått. Gott! Sen gick vi runt fästningen och Elina och Pappa skulle naturligtvis in på museet. Drygt! haha :P sen skulle vi gå i hamnen, mammas affärer! kände mig inte överdrivet lycklig där! as drygt att gå i en massa fiske affärer!  

Fredag: hemfärd, underbart skönt! fanns inget mer att göra där så började bli lite långtråkigt!! image7 Jag och kära systern! Stugan!




 Utsikten!



Barnpassnig

I ett desperat försök att tjäna lite pengar gick jag med Marie Ellen och Elin för att försöka tjäna lite pengar! Vi skulle passa barn, gjorde en god entré och ställde mig vid det jag trodde  var lärjunga gården, det var det tyvärr inte, stod vi kyrkan men där va ju ingen lärjunga gård. Som tur va så kom Elin och sa vart det va. Lärjunga gården är visst det gamla vandrar hemmet! opps :s skämdes en del här står jag och säjer att jag är en sann torestorpa bo och så har jag ingen aning om vart lärjunga gården ligger! men men. snart stod vi på parkeringen dit. Vi gick ner i källaren i huset i ett samlingsrum. Där delades barnen ut och vi fick varsit. De va ungdommar med från göterborg med, Fick en pojke som hette Julian. Missppfattade namnet och trodde att mamman sa Julia. En grupp med barn och barnvakter skulle upp till sandlådan så vi hängde på! vi kom ungefär 10 meter innan "Julia" började gråta om mamma. Arhhgg panik. Var tvungen att gå tillbaka med det stackars gråtande barnet! mötte " hennes " mamma på vägen. Hon sa att vi skulle försöka igen och jag ringde till Elin och bad henne att vänta in oss. Jag är här med hennes mamma nu sa jag och hon började skratta. Hade ingen aning varför hon och alla mammorna skrattade och såg undrande ut. Julian sq hon då, jag bara öhh och hon bara ja hon är en han och heter Julian. Ajdå, ett ganska pinsamt ögonblick. vi gick fort ikapp gruppen med en glad Julian! Men när hans mamma sa att hon skulle gå blev de grinit igen! men men när vi kom fram till sandlådan så tystande han. Underbara tystad. Han va tyst hela tiden vi var där men sen skulle vi gå till en annan lekplats och då börjdade det igen. vi mötte hans mamma på vägen igen och då blev det inte bättre. suck* vi kom till lekplatsen med en hysteriskt julian och gick därifrån med en hysterisk julian. Men när jag nämnde att vi skulle gå tillbaka till hans mamma blev det tyst! han va tyst hela vägen och man såg ett glatt leende i munnen när vi skymtade han mamma. Usch vilken början på denna barnpassningen! sen skulle vi komma tillbaka 4 - 6. Fick en fem månaders pojke som hette Aron. han va jätte gullig och allt gick lättsamt! De andra dagarna fick jag försöka att ha julian igen men de gick verkligen inte vägen, han började lipa innan han hade kommit in i rummet! jobbigt! och så fick jag ha tvillingar några dagar! jätte söta på något år. Dom såg exakt lika dana ut, ingen kunde skilja på dom! utan mamman. en annan gång fick jag en lite tjej på kanske 2 -3 år hon hette wilma och allt gick bra med henne! förvånad över mina barnvaktar kunskaper fick jag i slutet av lördagen ta emot 800 spänn. Underbart! behövde verkligen pengarna! kommer att sakna barnen! specielt dom svinit gulliga och skrattande tvillingarna! :P                   

 image6


Måndag!

åkte till Dennis i Gullberg, Satte oss och kollade lite på film, guess Who, haha den va kul :P Sedan kom marcus. Dennis körde med ett misslyckat försök att göra makaroner och köttbullar! haha gick kanske sådär. makaronerna blev ju bra me´n vi fattade inte hur man mätte så vi bara öste i lite, och öhh ja man kan ju inte säja att det blev för lite! sedan kommer vi  till köttbullarna, haha dom kanske itne blev jätte goda! dem vi itne ens genomstekta! De va ju is i mittten! sen gick vi till marcus och hoppade studsmatta! man kan ju alltid vara barn! haha det ser ju alltid lätt ut men nje de va de inte! ramlade hela tiden och klarade ingeting! arghh blev ju en aning frustrerad! Dennis gjorde ett manlighetstest! haha och han kanske inte fick det högsta resultatet! sen gjorde han ett IQ test! haha han gissade på typ alla frågorna! haha och ja det visade att han fick typ samma svar som alla andra! Visade mina skills i pilkastning! ehum njee kompå at tdet itne riktigt va min sport! haha men men skit samma! :P:P¨ 

 image5

Lördag,

Varberg, hade äntligen fått med familjen ( och deras plånböcker ) till vbg, Skönt! behöver nya kläder! Sprang klassiskt runt hysteriskt och alla blev fika sugna så fort vi kom dit! haha :P en klassiker, men en del plagg blev det i alla fall, ett par skor och 2 klänningar och en tröja och ett linne. Behöver en nya badkläder också men det är inget kul att köpa så jag sket i det! När vi hade kommit hem så skulle vi in på kalas hoss grannen. Var där och åt lite men gick hem sen. Satte mej och kollade på lite film :P en klassiker!  

Fredag

Hade lämnat moppen i fridesberg så jag va tvungen att hämta den idag, Hade kört 50 mil nu och den gick igenom servicen så jag kunde köra på fullgas! sjönt! Så det gick bra, inga alvarligare skador! :P Annars var det en död Fredag! Torestorp spelade men jag orkade inte kolla! Men dom förlorade inte överdrivet kul kanske! :( de blev typ 5-1 eller ngt så det var inte så kul!Men men får la hoppas att dom tar igen det! :P