Lördag

Sitter här nyvaken, har precis duschat av mig lite. Ska snart iväg till kinna för att hitta någonting bra att köpa till modern på mors dag. Det brukar alltid vara en omöjlig uppgift för hon kläcker bara komentaren jag önskar mig snälla barn.

Det var en fotbollskväll igår. Först blev det täff mot Öxabäck i Öxabäck. Vinst med 2-0 för täff. Ljuvligt. Sedan fick jag och Sofia sitta nere på Svansjövallen och kolla på Torestorpa killarna in sent på kvällen. Kallt och myggigt kan jag väll komentera det med ;).

Men men annars har det väll inte hänt så mycket. Hade någon asigt jobbig uppvärmning på gympan i Fredags.  Blev asigt trött och grymt påminnd att min motion inte är det bästa kanske. Men men jag ska jobba upp den, eh senare i alla fall :P. Jag kanske inte är sport typen. Aja, blir väl lite melodifestival i kväll också, för se hur det går för Perelli. ( I hemlighet håller jag på Bosnien - Hercegovina ) Hade finfint!

Onsdag

Är trötter som attan nu, Satt och kollade på melodifestivalen igår kväll, det ångrar jag nog nu... skulle behövt sova några extra timmar. Och så var det kanske inte topp bra heller. Irlands bidrag vet jag inte hur jag ska komentera, en kalkon som sjunger om 12 poäng till Irland. Aja dom gick ju inte vidare heller. Vet inte riktigt vad jag kan säga om vilken som var favoriten, men jag är ju inget hyper slagerfans heller.

Idag var 9;an på något studiebesök på stora enso, ( som gör kartonger ). Detta pågrundav våra pennvässarförpackningar förmodar jag :/. Man hörde i alla fall typ ingenting så jag vet egentligen inte vad vi gjorde där. Men vi slapp i allafall tyskan matten och Engelskan. Och så var musiken inställd så man kunde fara hem tidigt. Tänkte mig att jag skulle fixa med det förbannade pennvässarpaketet så fort som jag kom hem, men jag fastnade dessvärre framför datorn. Det var god mat i skolan i alla fall, Tacos.. köttfärsen kanske jag måste klaga på och säga att det inte var någon höjdare. Men annars var det bra. Men nu måste jag dra mig och fixa pennvässarfodralet, tjoho!

Adjö!

Tisdag

Sitter och skriver det sista på Svenskan, snart är det klart! finns ju egentligen inget bättre en att skriva de sista orden på ett arbete speciellt inte om det blir bra :P. Aja nu får jag väll ta en funderare över vad som har hänt idag...

Orkade knappt ta mig upp utr sängen i morse, förstod att jag borde ha skippat det avsnittet av high Chaparall ( Filip och Fredrik ). Somnade typ till alarmsignalen till mobilen. Naturligtvis när jag ska stänga av den tappar jag den bakom sängen så jag får inleda morgonen med att krypa under sängen. Så kanske inte den bästa starten. Sedan flöt nog dagen på som vanligt. Inga större händelser, försökte få färdigt en arbetsbeskrivning på den förbannade pennvässar asken, kan bara kommentera med att det inte gick överdrivet bra! :/ Men men vad kan man mer skriva? känner mig på skrivhumör, eller så är det bara en ursäkt för att skjuta upp svenskan. Aja måste städa mitt rum snart också, var ju för bövlen 2 veckor sedan som jag städade. Detta insåg jag efter min morgontur under sängen i morse.

Men aja nu kan jag inte ursäkta mig mer, Måste plugga på svenskan :/.       

Tjohejs!  


Måndag

Ännnu en händelselös skoldag har passerat. Alltså inga större händelser har inträffat. Trötter som aset när jag vaknade i morse, där fick la jag för att jag tvunget skulle se den förbannade filmen i går kväll. Idag ska jag fanemej lägga mig 5 för  att vara pigg dagen efter.

Vi fick någon ny matte uppgift, ( om det skulle vara intressant. Har bara ett behov att skriva ch vara lite aktiv ) Känns som att lärarna börjar få brist på ideer om uppgifter. Matte uppgiften löd, du har fått ett uppdrag av ett kinesiskt förestag att göra en förpackning åt 12 pennvässare. ehm det kanske inte låter som den mest spännande ideen. :S. hade ngt sorts Nationellt prov i Tyska idag, läs förståelse, gick kanske sådär, men ett G är jag bannemej värd.

Men men måste titta vad jag kan göra nu i mitt händelserika liv, hejsvejs

    Det bjuder jag på,


snart Konfirmation.

Sitter vid datorn och väntar på att tiden ska gå. Kusinen till mig ska konfirmera sig. Ska fara iväg till kyrkan om cirka 2 timmar så än så länge så är det gott om tid. Försökte att locka håret med en locktång men det verkade som att mitt hår inte var gjort för sånna saker så dessa lockarna kan jag nog glömma.

Redovisade tekniken igår. Det gick fint redovisade med Alexander, Niklas, Hampus och Johan. Egentligen skulle Caroline vara med och redovisade men hon skippade det och ställte istället upp i Torestorps Opend. Låter ju ganska häftigt när man skriver det :). Jo redovisningen gick ju ialla falll ganska bra som jag sade. Alexander drog i och för sig ut på tiden ganska mycket så vi redoviade en timme istället för en halvtimme. Men men det kanske bara är positivt. Vem vet.

När Redovisningen var klar så far jag, mamma, Elina och Aneta iväg till ullared. Jag själv sprang naturligtvis ner till källaren och gick där i ungefär 2 timmar. Så när vi skulle åka hem så bestod sannas handling av : En daim, en karamellpåse , andra säsongen av hem till midgård och Den sista mohikanen. Sevärda filmer allihop. :) Telefon nätet var ju sönder också, keligt nog så att kominucera var omöjligt. Blev först rädd att Sverige blev anfallet av Aliens.... Förstod sedan att jag nog har sett filmen världarnas krig en gång för mycket. Men den är faktiskt skrämmande!

Men men nu ska jag ta och äta.... sedan blir det väl ett avsnitt av hem till midgård. Och sedan konfirmation, sådan ser sannas händelserika lördag ut... :) 

      

Ett tag sedan

Okej, det var ju ett tag sedan som jag skrev. Och jag kände för att bli lite aktiv igen, och så har jag pluggning som jag gärna håller upp med i ett tag :). Okej, nu ska vi se om det har hänt något på detta halvåret som jag har varit borta. Nej jag tror faktiskt att det har varit ganska dött. Familjen Abrahamsson har i och för sig varit på kanarieöarna. En både avslappnade och skräckslagen resa. Men aja, nu glömmer vi det gamla som var för typ as länge sedan...

Nu sitter jag i alla fall och ska försöka att plugga lite, Det går som det går. Måste förbereda en redovisning till i morgon om Moa Martinssons barndom och om boken mor gifter sig. Kanske inte något som man friviligt vill lägga tid på. Är trött som attans. Kom precis hem från en fridlufsdag för örbyskolans låg och mellanstadie. En ganska kul dag faktiskt :) mycket skratt. Och så slapp man ju en hel skoldag!

Men nu måste jag fortsätta med pluggningen, men ska försöka bli mer aktiv! hade fint!
 
    

    
                       
                                        Familjen Abrahamsson på semester ( utan Ninnie :/ )  

Övrigt,

                        Strax tebaka