Lördag,

Lördagen gick finfint. Hyrde film med Dennis! Far upp med moppen. Kände mej ganska nervöser, litar inte på dennis så överdrivet mycket när det gäller hans moped körning! far till hans boning först för att få tag i hans pass. Det ända som skedde var att han tog en sväng inte riktigt som en sväng. Vi höll på att ta en tur rätt i diket! Men utan några större skador lyckades vi ta oss till videomix. Efter ett tags beslutsångest så lyckades vi bestämma oss vad vi skulle hyra, Det fick bli mr Beans semester och Tristan & isolde. På vägen hem drev Dennis med mej om att han inte hade någon bensin kvar! Naturligtvis gick jag på det en del! men när Dennis stannar hela moppen blir man fundersam! men men lite nervöst var det där ett tag. Satte typ direkt igång mr bean. Sevärd var den iaf! och sedan Tristan & Isolde. Klart bättre! men men, Blev sedan bara slöpratande. Visste inte vad vi skulle hitta på efter att filmerna var slut! Dennis ville gå upp till pubbkvällen. Men det tyckte jag inte va så populärt, Vi var där på den förra pubkvällen och vi skämde ut oss tillräckligt då! alla var svinfulla och naturligtvis var det inga i våran ålder! herregud våra föräldrar va ju till och med denna gången! så det kunde han glömma! Kom hem tidigt runt 12 i brist på att göra något! läste lite i en underbart skrämmande bok! skitläskig! efter ett tag börjar det röra sig i ytterdörren! Blir as rädder. Men naturligtvis var det min mamma! Aja, hände inget mer denna dagen!

image30        
Oerhört gammalt kort! hmm bör döpa det till det bigga smajlet! :) hade fint allt folk!

Bokmässan

Lär aldrig tappa min nördiga sida! i Fredags bar det av till bokmässa! :P tjoho! Ganska mkt folk kan man säja, Såg de klassiska svenska " kändisarna " haha men men. Fick tog i boken en obekväm sanning så nu ska man bli lite plugagd på miljöförstörelse! vänta bara! hmm, vad kan man annars säja. Förmiddagen var klassiskt död! fixade prao äntligen! en vecka på svanhäls och en på örby dagis! så det kanske blir kul! förhoppningsvis bättre än resaurang Valla! inte riktigt min genre!


                  

Hade bra alla! :P

Orienteringsdagen

Nu var det dags för den årliga orienteringsdag! fattar inte varför man ska kunna orientera, verkar ju totalt meningslöst. Åkte till Dennis först med Carró. Naturligtvis kommer moppegänget ( coffe som skulle skjutsa Dennis, tommy jonte och johan. Jag och carro förökte med allt men naturligtvis slutade det med att vi kom långt efter! tillochmed att minska luftmotståndet.
Men men sedan bar av ut i skogen med mej och Elin. Vi fick flera varningar om lera speciellt vid trean. Men men det bar ut för oss! naturligtvis hade vi problem att hiitta trean, snart gjorde jag det men jag hittade också leran som alla varnade för! underbart! annars gick det mesta finfint! skulle också gena över en bäck som var mindre än vi trodde tyvärr. Men man var ju redan dyngesur!vi klarade oss i mål på en hyfsad tid, Körde sedan hem i ös regn!

Typ inget,

har typ inte hänt ngt, körde lite moped med carro i fredags tror jag. Gick kanske inte så bra, haha försökte imponera på carra att jag va en bättre förare. Visade tvärtom och tog en tur i diket! hrm pinsamt. Folket som bodde i huset jämnte var hemma. :S ajdå ja de va pinsamt! de stod och kollade på mig som om jag va idiot! hmm, vad kan man mer säja! nee typ inget! Var och skjöt nyss. Asigt pinsamt! de e ju inga kvar! snart e de la bara jag kvar! men men kan ju inte svika Olle. Skytte e ju en barndomsgrej! :P aja de gick ju bra i alla fall! Skulle visa mina skills på att skjutsa Elina på cyklen! höll på att cykla vällt ett antal gånger! haha ja vi klarade oss utan några större skador!

Nu ska moppen i alla fall ställas in. Så ni som har missat sanna på vägen får vänta tills nästa år! eller sannas övningsköring! haha vänta bara!
Visade hur underbart jag bluffar på bluffstopp idag iaf! underbart bra! aja med lite tur kom jag 2:a ialla fall! haha med det underbara pokerfejset att gapskratta varje gång jag bluffar! hrm får väll öva lite på det!

Aja som ni inser var de inte så mycket att skriva om. Men kände mej får en gång skull skrivsugen! hade bra alla! :P

      

Liseberg,

okok nu vet jag att de va ett tag sedan jag skrev. Men de e inte så mycket som har hänt, skolan har kört igång igen, vi va på klassresa, men annars har de typ vart händelselöst!

Men igår va vi på liserberg, de va kul, åkte väll de mesta, men kom ju klassiskt sannas otur, Jag tappar bort mobilen. Otrolig panik man fick, men med underbar tur så är de ngn som hade lämnat in den! puhh lite skräcksenario där! allting fanns ju i mobilen! Dennis är på spelhumör och med anna - marias jacka så vinner han 3 andravinster. Och en nalle på basketkastning! klassiskt mej med otur i spel sket jag i att spela alls, gick runt i affären och köpte sakerna istället, så kul e jag! köerna till atraktonerna var ganska långa tråkigt nog, men vi fick ändå åkt balder 2 ggr! uppsvinget fick vi också åkt två gånger. den sista gånger där kände man sig inte så frisk. Vi åkte pariselhjuet och roade oss med att slänga ner saker ur vagnen. Sofies nalle slängde vi ner och en tjej kom gensat springande mot den, min nalle fick en tur i rabatten. Stackaren! Lisebergsresan avslutates med att sofie och Elina åkt farfarsbilar med Matilda. Sedan på kvällen åt våra familjer tillsammans, jag och dennis gick til lsofia och larsson och satte oss och tjötade lite. Sedan gick vi och kollade på filmen hot chick, jätte rolig film bara att jag va svimmfärdigt trött, somnade säkerligen flera gånger!  men men hade bra!

image24