Lördag, Nu är det över! :) :/ :(

Nu är skolan över, kanske får ta det dag som dag...

Tisdagen
Avslutningsfesten ägde rum. En mysig tillställning. Maten var god och underhållningen var bra. Speciellt Johan och Marcus när dom sjunger I'm Yours. Dom är grymma. Efter allt var det daxs att hejja fram Sverige i EM. Och jag måste ju erkänna att jag blev ganska förvånad att dom vann. Grymmt bra gjort i alla fall och underbart bra match. Hejja Sverige hejja Svergie. Sedan så skulle vi ner till hanatorp och Umgås lite. jahap det blev kanske inte som planerat, Det var kallt och det visade sig att de få som orkat ut sig i vädret satt på läktarna. Så där stannade vi inte länge, keligt som aset. Vi började sakta promenera hem i följd med lite girls från 9:a som skulle till stugan. Vi lyckades komma en bit innan elins bror plockade upp oss. Jag hade då gått hål på hälen så att det var en stor blodfläck. Fucket.

Onsdagen
jaha denna dagen skulle föreställa någon klassens dag. Vi skulle vara vid hanatorp och ha lite tävlingar, men det var så grymt kallt att vi inte orkade stanna där länge. Efter en vinst mot killarna i Dragkamp så fick vi ta oss till Örbyskolan för att äta lite korv och kolla på filmen, This Is England. Kanske sevärd film, keliga var att det inte var så överdrivet lätt att höra vad dom sa med den otroliga dialekten på engelska och en text på danska. En ganska onödig dag kanske men det var väl mysigt.

Torsdagen
hade vi brännbollsdag. Vi vann mot 9:a och lärnarna men förlorade mot 9:b. 9:b matchen var speciellt irriterad för att båda lagena fuskade ganska friskt, ( måste själv vara partisk och tyckte att 9:b fuskade en ganska stor del mer ). Vi kom i alla fall i en match mot 7:b om tredje priset. Men då hade redan halva vårat lag dratt, och den halvan var tyvärr alla "bra" killarna. Så den matchen förlorade vi ganska stort. Attans, ett lag med nior ska ju inte förlora  mot sjuor.

Fredagen / Skolavslutningen  
Så nu har vi slutat skolan. Ganska sorligt. Men det var grymma framträdamden i alla fall, Johan och Marcus ( lika grymma som vanligt ), Och Sofie med hennes band var otroligt bra. Har aldrig fattat att sofie verkligen kan sjunga så bra! Hon spelade sänder elgitarren och fick byta mitt i framträdandet, men annars var det perfekt. Efter skolavslutningen så var det dax för dem sorliga ta farväll mötena. och så fick vi betygen. Blev ganska nöjd faktiskt.

När man kom hem så var det dax för en klassisk tårtätning. Och sedan var det dax att ta ett beslut om vad man skulle göra på kvällen. Sanna kände sig ganska osocial och gick på Täff med Sofia, vilket jag verkligen inte ångrar! Täff lyckades vinna ännu en hemma match. 4-3. Så nu leder vi tabellen ganska stort, Underbart jobbat pojkar! :)

Så hade finfint så återkommer jag när det hänt något eller om jag bara har lust att skriva lite.

                  Ha en fin Dag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback